Amara Eskobar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍🥰🤲🏻 Darısı başına inşallah 😁🥰
Eskobar Aitaj_ kan vercez şimdi bide ikiz ikiz olsun sağlıklı olsun mutlu olsunlar daha ne isterim sanada hayırlı olsun♥️😘
Sexy_lady Eskobar vaaaaaaaoowwww Sonundaaa oldu yani hadi hayırlı olsun maaaaydeeem Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😊😊😊🎉🎉🎉🎉🎉👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤩🤩❤️🤩❤️🤩❤️🤩❤️
Minikpatates Kızlar bir yakınımın HCG si 688 çıkmış doktor var gibi duruyor fazla belli olmuyor demiş pazartesi bir daha kan ver demiş. Sizce varmıdır bana yüksek geldi HCG si bide tüp bebek
Eskobar Minikpatates bana hamilesin dedi 528 çıktı perşembe kese kontrolüne çağırdı sadece ve çok iyi dedi ikiz emriyo transfer yaptırdık bakalım Allah kerim değerleri çok güzel hamile
glcnsmncgl Eskobar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. İsmim Gülçin bana da dua eder misin hayırlı sağlıklı evlatlarım olsun ♥️🤲🏻
Eskobar glcnsmncgl inşallah kuzum sen ve isteyen herkes benim gibi bekleyen biri daha vardı çok dua ettim onada ama malesef olmadı çok üzüldüm gördüğüm her yerde dua ediyorum görmediklerimede rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah♥️
Minikpatates Eskobar inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip Etsin 6 7 senedir bekliyordu rabbim yüzüne baksın 🥺🥺🙏🙏🙏