2 ay sonra

Esmma merhaba Bısey sormak istiyorum sıze

Esmma yurmuta donemı nasıl olıyor ben az adetıme yedıgun ne kaldı ıkı gün oldu hamıle kalmaktan korkuyorum

2 yıl sonra

Yenigelinnn Valla yıllarca bu şekilde korunaar var benim çevremdekilere o sekil ben iğne hap kullanamam yumurtaliklarima ve hormonlarimi bozamam zaten adet düzenim çok bozuk ilk kızım bile zor oldu Allahım bize nasip etti çok şükür geri cekilmeyle korunuyoruz şuan diyer şeylere sıcak bakmiyorum

Yenigelinnn valla 9 aylık kızım var doğumdan sonra hep bu yontemle devam ettik cok skur bısey olmadı gunu gunune hasta olyorm 🤗 içine kaçması da erkek farketmezse yada son anda cıkartırsa olur bmm esımde 2 dk once cıkartıp elıyle boşalyp dısarı 🤷‍♀️

Yenigelinnn bizde o şekilde korunuyoduk doğumdan sonra kızım 7 bucuk aylık. 3 aylık ta hamileyim😁😂bizi pek korumadı yani dikkat edin.içine boşalmasada zevk suyundan hamişe kalınıyomuş aman dikkat başka tedbirlerde alın bence👍

Hafsa bu uygulamada var takvim kısmına bakın o size gösteriyo adet tarihine göre yumurtlama zamanını ben kızıma o şekilde hamile kalmıştım yımurtlama gününde hergün devam ederek vede oldu.şimdi.ikinciyi bekliyorum kazayla oldu ama olsun bi şekişde büyür bizimde var borç ama yapcak bişiy yok

Yenigelinnn valla bende oyle sanıyordum oyle korkuyordum 2eylul evlendim 24 Eylül gibi hamile olduğumu öğrendim çok çabuk hamile kaldım dikkat et

Yenigelinnn 6 yıl sevgililik dönemi ve 4 yılda evlilik süresince geri çekilme yöntemi ile korunduk çok şükür 🙏 Kaza vs hiç yaşamadık

Yenigelinnn geri çekilme bir korunma yöntemi değil ne yazık ki. Burda biz korunuyoruz bişey olmadı diyenler olsa bile inanma sen. Ön sevişmede gelen zevk suyunda bile sperm var belli miktarda. Bu sekilde olan yer iliskide hamilelik riskin var

Alpos2020 erkegın siperm kalitesi ve sayisi cok onemli bu rolde bu sekilde korunanlarin boyle sorunlari olabilir ve nasil baskalarina onerirler anlamadim gercekten yöntem bile değil bu

Yenigelinnn bende ilk evlendigim zaman geri çekilme ile 8 ay korunsun ve daha sonra isteyerek hamile kaldım şuan 1 senedir geri çekilme ile korunuyorum çok şükür hala hamile kalmadım :)