Yenigelinnn valla bende oyle sanıyordum oyle korkuyordum 2eylul evlendim 24 Eylül gibi hamile olduğumu öğrendim çok çabuk hamile kaldım dikkat et

Yenigelinnn 6 yıl sevgililik dönemi ve 4 yılda evlilik süresince geri çekilme yöntemi ile korunduk çok şükür 🙏 Kaza vs hiç yaşamadık

Yenigelinnn geri çekilme bir korunma yöntemi değil ne yazık ki. Burda biz korunuyoruz bişey olmadı diyenler olsa bile inanma sen. Ön sevişmede gelen zevk suyunda bile sperm var belli miktarda. Bu sekilde olan yer iliskide hamilelik riskin var

Alpos2020 erkegın siperm kalitesi ve sayisi cok onemli bu rolde bu sekilde korunanlarin boyle sorunlari olabilir ve nasil baskalarina onerirler anlamadim gercekten yöntem bile değil bu

Yenigelinnn bende ilk evlendigim zaman geri çekilme ile 8 ay korunsun ve daha sonra isteyerek hamile kaldım şuan 1 senedir geri çekilme ile korunuyorum çok şükür hala hamile kalmadım :)

Yenigelinnn yakinda happykidsten hamileyim diye post acarsin. Geri cekilme asla bir korunma yontemi degildir. Bosalmadan once de penisten sperm salgilanabilir

Doğumdan sonra 3 yıldır bu şekilde korunuyoruz. Bir korunma yöntemi değil elbette ama başka bişey bulamadım malesef. Henüz bir kaza yaşamadık,olursa da hos gelsin sefa gelsin 🥰

Doğum sonrası 11 ay bu şekilde korunduk bir sıkıntı yaşamadık taaa ki 2. Bebeğe hazırlık yapalım diye kendimizi gevşetene kadar. Şuan t haftalık hamileyim,😏

Yenigelinnn valla şimdi biz 1 buçuk yıl hemen hemen geri çekilme yöntemiyle korunduk çok şükür hamile kalmadım 2 ay korunmadık hamile kaldım şuan da da öyle korunuyorz bakalım artık Rabbim isteyene nasip etsin valla çok sıkıntılı bi durum 🤗

bir ay sonra

Yenigelinnn bence de düşük ihtimal çünkü eskiden insanlar nasıl korunuyor Muş her gün bir çocuk mu yapıyormuş korunmuş lar vallahi geri çekilerek 😂😂😂

Yenigelinnn benim arkadaşımda spiral var di ama yinede güvenemedi ona spiral olmasina ragmen prezervatif +geri çekilme yöntemiyle korunda vee supriz diger ay hamile kaldi kismet ve nasip bu isler birazda 🤣 allah ol derse yontemler bi ise yaramaz

Yenigelinnn zevk suyundan hamile kalmak çok minicik bir ihtimal da olsa varmış ama benim eltim içine 1 damla da kaçsa hamile kalan biri bir replik vardı ceketimi atsam çocuk doğuruyorsun diye o cinsten 😂 ama 2 senedir geri çekilme ile korunuyorlar içeri kaçmadığı sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama siz yine her ihtimale karşı prezervatif kullanın bence

Yenigelinnn garantisi yok prezervatifle korunuyodu eşim. 2 sene bişey olmadı sonra hamile kaldım 🥴🥴🥴 ki geri çekilme bir korunma yöntemi değil😅

Yenigelinnn bizde geri çekilmeyle korunuyoruz 4 senedir 😅 kaza olmadi . Benim esimde dedigin gibi ciktiktan bir sure sonra bosaliyor

Yenigelinnn ilk doğumdan sonra geri çekilmeye 1 sene korunduk sonra bıraktık 11 ay hamile kalmadım 2. Doğumdan sonra riske atmak istemedim hap kullandim onunda yan etkisi çok olunca geri döndük bu yonteme 1 seneye yakındır böyle korunuruyoruz

Yenigelinnn biz esimle 4sene oyle korunduk. Hic hamilelik olmadi. Korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim bile isteye