MatiG şuan önemli olan senin ne hissettiğin ve ruh halin boşver yazma bugünlük bu kadar yeterli ben okurken içim çekildi gerildim sen yaşamışsın bizzat ahhh matii inan okuyunca senin yerine kendimi koydum ve ben senin gibi güçlü olabilir miydim bilmiyorum 😔😔🙏peki bişi sorucam hala izlerini taşıyor musun yoksa tamamen atlattım mı? 😍

MatiG
    Biraz soru cevaba dönmüş konu 🙈
    Hemen yerimi aliyorum : neden simdi paylaşmak istedin bizimle? Tamamen atlattın mi yoksa bir sey mi tetikledi?

MatiG Bu çok korkunç 😞 Ah sen neler yaşamışsın ya okurken bile ürktüm 😟

MatiG Ay yok artık ya 😥Allahım bunları okurken senin yaşamış olman.. Şuan sana sımsıkı sarılmak istedim Mati.. 😔

MatiG hem deli gibi korkuyorum hemde okuyorum engel olamıyorum . Bugün duşa giremiycem sanırım

MatiG O ayet meallerini okuduğumda tüylerim diken diken oldu resmen … Ah canım Rabbim … Bunlar nasıl şeyler böyle Mathilda sen bunlara nasıl katlanabildin 🥺 devamını o kadar çok merak ediyorum ki …

Devamını çok merak ediyorum eğer sana yazmak kendini kötü hissettirmeyecekse muhakkak dinlemek isterim ama yaşanılanlar hiç kolay değil o evreden bu evreye nasıl geldiniz inanin benim için çok büyük merak konusu.

taricat Bu tarz tefeul ile cok cevap aldım, her biri tokat gibiydi. Neyse ki beni kendime getirdi. :)

Woody neden simdi paylaşmak istedin bizimle?

Ilk paylaştığım zaman söylemiştim esasinda.
            Uzun süredir yalnizim evde çocuklarla.
            Boşluktaydim yani. Olay olarak herangi bir sey olmadi tetikleyen.

MatiG Merak ettiğim çok şey var hatta şansım olsa senin tanışıp görüşmek bile isterdim ama nasip 🥲🙊