__22051205hs Anlayışınız için teşekkür ederim. 🌸
Sekiz
MatiG şuan önemli olan senin ne hissettiğin ve ruh halin boşver yazma bugünlük bu kadar yeterli ben okurken içim çekildi gerildim sen yaşamışsın bizzat ahhh matii inan okuyunca senin yerine kendimi koydum ve ben senin gibi güçlü olabilir miydim bilmiyorum 😔😔🙏peki bişi sorucam hala izlerini taşıyor musun yoksa tamamen atlattım mı? 😍
MatiG Bu çok korkunç 😞 Ah sen neler yaşamışsın ya okurken bile ürktüm 😟
MatiG hem deli gibi korkuyorum hemde okuyorum engel olamıyorum . Bugün duşa giremiycem sanırım
Devamını çok merak ediyorum eğer sana yazmak kendini kötü hissettirmeyecekse muhakkak dinlemek isterim ama yaşanılanlar hiç kolay değil o evreden bu evreye nasıl geldiniz inanin benim için çok büyük merak konusu.
MatiG hakkında bir kaç bir şeyi merak ediyorum. İsmin gerçekten mathilda mi ? Nerelisin kaç yaşındasın şuan ve o dönem ki yaşadıkların şuan seni ektiliyor mu 🌺
MatiG Dini inancın değişti mi? 🙈
Ortasekerlikahve +1 bende deli gibi merak etmeye başladım
Yaa, soru cevaba döndü ama :) 🙈
MatiG Merak ettiğim çok şey var hatta şansım olsa senin tanışıp görüşmek bile isterdim ama nasip 🥲🙊
Yorumcuanneniz öyle bu ikinci soruşum ama cevap vermiyor
Ortasekerlikahve Esasinda hikayedeki isimleri paylaştığım icin bile tedirginim. Bu şekilde kalmasi daha iyi ismin, gerçek ismim Mathilda degil. Aslen Artvinliyim, dogma büyüme Adanaliyim.