taricat MatiG O ayet meallerini okuduğumda tüylerim diken diken oldu resmen … Ah canım Rabbim … Bunlar nasıl şeyler böyle Mathilda sen bunlara nasıl katlanabildin 🥺 devamını o kadar çok merak ediyorum ki …
MatiG taricat Bu tarz tefeul ile cok cevap aldım, her biri tokat gibiydi. Neyse ki beni kendime getirdi. :)
Bsrkaya Devamını çok merak ediyorum eğer sana yazmak kendini kötü hissettirmeyecekse muhakkak dinlemek isterim ama yaşanılanlar hiç kolay değil o evreden bu evreye nasıl geldiniz inanin benim için çok büyük merak konusu.
MatiG Bsrkaya Sexy_lady Gece bi sabaha kadar uyuyamadım ama şuan iyiyim. Devam etmek istiyorum. Anlat kurtul hesabı :)
Ortasekerlikahve MatiG hakkında bir kaç bir şeyi merak ediyorum. İsmin gerçekten mathilda mi ? Nerelisin kaç yaşındasın şuan ve o dönem ki yaşadıkların şuan seni ektiliyor mu 🌺
Sexy_lady MatiG ahhh kıyamam sana beeen 😔😍😍 peki ilk kez mi anlatıyorsun böyle uzun sürükleyici Bi şeklide canım 😍
MatiG Ortasekerlikahve Esasinda hikayedeki isimleri paylaştığım icin bile tedirginim. Bu şekilde kalmasi daha iyi ismin, gerçek ismim Mathilda degil. Aslen Artvinliyim, dogma büyüme Adanaliyim.
MatiG Woody neden simdi paylaşmak istedin bizimle? Ilk paylaştığım zaman söylemiştim esasinda. Uzun süredir yalnizim evde çocuklarla. Boşluktaydim yani. Olay olarak herangi bir sey olmadi tetikleyen.
Kuzulkurt MatiG Merak ettiğim çok şey var hatta şansım olsa senin tanışıp görüşmek bile isterdim ama nasip 🥲🙊
Tikitaka MatiG bu hikayenin yazı dili sevmeme yeterliyken adana da eklenince artık mecbur dört gözle bekleyecem devamını 😁 kurgu kısmı daha fazla diye düşünmüştüm hatta hikayede adana da kurgu sandım. İnşallah yazdığınız gibi yazarak kurtulursunuz bu yükten.
Ortasekerlikahve MatiG peki mathilda isminin bı anlamı var sizde bu ismi kullanıyorsunuz ya. Birde E. Den bahsediyorsunuz baş ismi mi yoksa E olarak mı bildiniz
Ortasekerlikahve Yorumcuanneniz evet doğru söylüyorsun gerçek ismini vermedi ama Adanalı olduğunu öğrendik 🙃