MatiG buna çok çok sevindim 🤲🏻 Rabbim hep seninle olsun🌸

MatiG cnm benim bende adanadayim gerçekten çok güçlü bir insanmişsın bu denli güçlü olmazsaydin üstesinden gelmeye bilirdin buna benzer hikâyeleri annem çok anlatmıştı köylerinde çok yaşanilmiş birebirde şahit olmuş evrelerinide çok iyi biliyorum hikayenin devamını da gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum rabbim yardımcın olsun cnm🙏

MatiG ahhh kıyamam sana beeen 😔😍😍 peki ilk kez mi anlatıyorsun böyle uzun sürükleyici Bi şeklide canım 😍

MatiG bu hikayenin yazı dili sevmeme yeterliyken adana da eklenince artık mecbur dört gözle bekleyecem devamını 😁 kurgu kısmı daha fazla diye düşünmüştüm hatta hikayede adana da kurgu sandım. İnşallah yazdığınız gibi yazarak kurtulursunuz bu yükten.

MatiG peki mathilda isminin bı anlamı var sizde bu ismi kullanıyorsunuz ya. Birde E. Den bahsediyorsunuz baş ismi mi yoksa E olarak mı bildiniz

MatiG Ah canım benim nasıl baş ettin bunca şeyle tek başına.Nefesimi tutarak okudum bir de sen yaşamışsın bunları.O kadar güçlü ve mantıklı bir kadınsın ki gerçekten hayran kaldım sana.Kendimi yerine koyamadım bile kafayı oynatmıştım.Lütfen iyi olunca yaz kendini zorlamadan.Postunu takibe aldım bekleyeceğim.Bundan sonraki hayatında bütün güzellikler senin olsun çok çok mutlu olursun umarım 🙏🏻 ❤️

Hikayeniz için üye oldum gerçekten okudukça içine çekiyor devamını bekliyorum mutlaka

Bu hikayeyi okumak için girmiştim daha önce de bulamamıştım, şimdi çok alakasız bir şekilde önüme çıktı, okudum şimdiye kadar yazdıklarınızı, kaleminize sağlık 🌿

Kaleminiz çok güçlü gerçekten gerçek olmasından ziyade ben yazı tarzını ve anlatım dilinizi beğendim