MatiG
Hani sevgilimizden/sevdigimizden bir mesaj beklerdik, gelince de sevinirdik ya öyle hissettim konuyu görünce.
Bekledigimize değmiş gerçekten. Tek sorun merakimin katlanarak artıyor oluşu🙈

MatiG Yine soluksuz okudum be hoş geldin mathilda bir tık ağlattın beni ama olsun sana sarılmayı çok istedim okurken 😌kalan ömründe Allah her daim yüzünü güldürsün inşallah ince ruhlu güçlü kadın 🤗👌🌺

Woody Sabrin icin minnettarım.
      Bahar ayı alerji ayi, malum. Alerjik bebelerimle sureci atlaymaya çalışırken Ramazana yakalandik, anca gelebildim. Cok bekletmeden devam edeceğim, zaten çok da uzun değil kalan kısım. :)

MatiG Bu olanlardan sonra sağlam bir psikolojik tedavi gordun mü , veya gorduysen ne kadar faydası olabildi sana çok merak ediyorum … ben burada okurken bile korku içinde kalıyorum , tuvalete nasıl gidicem diye kara kara düşünüyorum . Bunları yaşayan sen , sen nasıl buna katlanabildin nasıl yani aklım ermiyor cidden … Ve sonunu çok merak ediyorum pür dikkat bekliyoruz devamını …

MatiG Bir daha hayatım boyunca bir insanın gözüne bakmaya korkmama sebep olacak o eşsiz bakışlar…

taricat Neyse ki, mutlu sonlu hikayeleri severiz. :)

MatiG çok merak edıyorum , hatta aşırı merak edıyorum … ama okuyamıyorum Buda beni üzdü … eline emegıne sağlık 🌼

bitterdelisi24 Eheh teşekkür ederim, ben seninkini okudum, senin de eline sağlık. Ama cesaret edemiyorsan hic baslama derim, çünkü bundan sonra yayınlayacağım part cok daha fazla can sıkıcı olacak. :/

MatiG okuyanları sanslı kabul edıyorum ben :) herkes begendıne göre güzeldir zaten .. umarım birgün bende okurum .. böyle dedın daha cok merak ettim ya 🙈🙈😂

MatiG kalemine sağlık bunları yaşadığına inanamıyorum çok zor olmali bunları hala hatırlıyor ve yaziyor olmannn

MatiG ilk paylaşımınızı gördüğümde okumadan posttan çıkmıştım. Sonra sekiz adına açılan postları görünce merak edip okudum herkes şaşkın korkmuştu. Merak ettim keşke okusaydım dedim. Gene ara ara postlarda adınız ve paylaşımınız geçince iyice merak ettim. Uyumadan son kez bakayım derken tekrardan Paylaşımınızı gördüm direkt girip okudum bu sefer kaçırmak yok ne olur ne olmaz die ☺️Yaşadıklarınız kolay şeyler değilmiş gerçekten. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum çok ara vermeyin olurmu? Fırsat ve zaman buldukça yazın ki bizde merakta kalmayalım☺️ İyi geceler..

MatiG sueda’dan şüphelenmiştim hep. Suçu yokmuş garibimin 🙈 bir şey sorucam, olayda ismi geçen herhangi biriyle görüşmeye devam ediyor musun? Eğer ediyorsan bu sana kötü hissettiriyor mu? 🥲

MatiG ay ismim geçince bir tuhaf oldum okusam mi okumasam mi dedim. Ama okudum devamını bekliyorum 🌺

MatiG kalbim küt küt devamını bekliyorum.. hepsini okudum resmen olayın içine girdim şu an biraz garip hissediyorum 🥲

Kuzulkurt Eskilerden bir iki kişi ile kısmen görüşüyoruz diyebilirim. Ya da olaylar sonrası birkaç sefer gorustuklerimiz oldu. Suan epeydir hickimse ile görüşmüyorum çocuklar sonrasi.

Akrep ahaha :D

Akrep hepsini bir arada okuduğunuz için şanslısınız. Böyle daha etkileyici oluyordur araya zaman girmediği için.