Akrep ahaha :D

Akrep hepsini bir arada okuduğunuz için şanslısınız. Böyle daha etkileyici oluyordur araya zaman girmediği için.

Cansu37 Uzun olduğu için şaşırdiginizi düşünüyorum, ilk paylaşımda part part yolladığım icin bu kadar uzun değildi, baştan başlayanlar için oldukca uzun olacak, doğru. :)
    Eger içeriğe göre diyorsaniz, okuyup oyle yorumlamanizi tavsiye ederim. 🌸

Cansu37 Esrarengiz bir olayı anlatıyor diyelim. 😊

Bu arada hanımlar geçmişte benzer durumlar başına gelen veya şuan tanıdığı kişilerin yaşadığı olaylar hakkında özel mesaj atan çok oluyor. Ben bazı şeylerin konuşulmamasi, araştırilmamasi gerektiğini can sıkıcı yollarla öğrendim. Bu mesajlara dönüş yapmıyorum, kusura bakmayın. 🌹

MatiG Gece gördüm okuyamadım.. Sabahı sabah ettim ara ara girdim ve yine okuyamadım. Çok etkiledi bu hikayen beni..
        Neydi bu 8?
        Yazarken bunları hala yaşadığını, hissettiğini bilmek beni de üzüyor.. 😔

MatiG en başından bellı hıkayenı sessızce takıp edıyorum . Araya zaman gırsede postu görür görmez gelıp okuyorum.. böyle alt alta yazman daha ıyı olmuş . Devamını ne zaman yazacaksın acaba?

alonedark Bugun yazacağım muhakkak bir aksilik olmazsa. Teşekkür ederim 🌹

__MeLek__ Eğer etkileniyorsaniz bundan sonrasını okumanizi onermem, biraz can sıkıcı olacak. 🤧

Ne diyeceğimi bilemiyorum iftardan çok hikayenin devamı için akşam olsun isiyoyum resmen devamını aşırı merak ediyorum ve umarım 8in ne olduğunu kim olduğunu öğreniriz ve sonunun nasıl biteceğine dair en ufak bir bilgim yok desem yeridir 🙏😊ama tabi bunların bir masal değil de yaşanmış gerçek Bi olay olduğunu düşünürsek senin açından çok üzüldüm çok zor günler geçirmişsin resmen 😔❤️❤️