MatiG kalemine sağlık bunları yaşadığına inanamıyorum çok zor olmali bunları hala hatırlıyor ve yaziyor olmannn
Sekiz
MatiG ilk paylaşımınızı gördüğümde okumadan posttan çıkmıştım. Sonra sekiz adına açılan postları görünce merak edip okudum herkes şaşkın korkmuştu. Merak ettim keşke okusaydım dedim. Gene ara ara postlarda adınız ve paylaşımınız geçince iyice merak ettim. Uyumadan son kez bakayım derken tekrardan Paylaşımınızı gördüm direkt girip okudum bu sefer kaçırmak yok ne olur ne olmaz die ☺️Yaşadıklarınız kolay şeyler değilmiş gerçekten. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum çok ara vermeyin olurmu? Fırsat ve zaman buldukça yazın ki bizde merakta kalmayalım☺️ İyi geceler..
MatiG sueda’dan şüphelenmiştim hep. Suçu yokmuş garibimin 🙈 bir şey sorucam, olayda ismi geçen herhangi biriyle görüşmeye devam ediyor musun? Eğer ediyorsan bu sana kötü hissettiriyor mu? 🥲
MatiG ay ismim geçince bir tuhaf oldum okusam mi okumasam mi dedim. Ama okudum devamını bekliyorum 🌺
Bunu okuyan varmı gercekten 🤣
MatiG teşekkür ederim ☺️ Çok güzel akıcı bir dille yazmışsın ellerine kollarına sağlık 🌸
Bu arada hanımlar geçmişte benzer durumlar başına gelen veya şuan tanıdığı kişilerin yaşadığı olaylar hakkında özel mesaj atan çok oluyor. Ben bazı şeylerin konuşulmamasi, araştırilmamasi gerektiğini can sıkıcı yollarla öğrendim. Bu mesajlara dönüş yapmıyorum, kusura bakmayın. 🌹