Kızlar merhaba 👋🏻 8 aylık oğlum var ve düzenli bir şekilde emziriyorum. prezervatif+geri çekilme ile korunuyoruz. En son şubatın 10 unda adet 2 ay olucak neredeyse gelen giden yok. Bu şekilde çoğu kez şüphe ettim ve test aldım lakin negatif çıktı ama insan şüphe etmeden de duramıyor. Sizce normal mi bu durum yoksa tesk yaptırsam mı???

umayimo evet bana da dedi ama 2 ay olmayınca uzun geldi bana sanki

Sexy_lady keske kan versene bacın en net öyle için rahat eder bende 2.ogluma hap ve prezervatif kullanırken 8 aylıktı oglum hamile kalmısım cocuk 3 aylık olunca ögrendim sen gibi bekleyip durdum testlerde tam sonuc vermemişti

Sexy_lady bende doğum yapalı 11 ay olcak bugun 8 gün gecikti 2 yada 3 gün önce test yaptım negatifti daha gelmedi

Sexy_lady doğumdan sonra hiç olmayan ben gruptan ayrıldı (6.5 ay oldu )😅 bana doktorum emziriyorsan 1.5 seneye kadar emziriyorsan 1 seneye kadar olmaması yada gecikmesi normal demişti

1232222 kız 8 gün gene iyi ben 2 ay diyom yavrum ben en iyisi test yaptırayım 😂

Popy_ ayyyy nasıl dayanıyorsun valla çok zor ya olmamak 🥴😂

Sexy_lady şu anlık bi sıkıntı hissetmiyorum ben ya 😅 onun haricinde hamile miyim korkusu oluyo illaki