Deleted19 benimki de 2 yaşında. Dün uyandı sese. Çok şükür diğer günler uyanmadı. Sadece merak ettim hani siz ne düşünüyorsunuz diye. Yoksa ben neden çalıyorlar rahatsız oluyorum vs demem ☺️

Kuzulkurt Balkondan hemen çık bağır emmi tamam biz kalktık daha burdan geçme diye 😂😂

1dost müthiş çözüm 😂 hayır davulcu gelince bizim köpekte havlıyor o da ayrı bir şey 😂

Kuzulkurt Deki sana dolgun bahşiş vereyim kurban olam burdan geçerken çalma az ötede çal 😂😂

Kuzulkurt bekardan, ertesi gün işe gideceğim için sürekli uyandırılmakta rahatsız olurdum, evlendim gurbette ne davul sesi var ne de Ramazan havası. Keşke olsa diyorum. Bence küçük yaşta çocukların bu adetlere alışması gerek. Korkmaları çok kötü haklısınız keşke bir çözümü olsa onlar için ama sene de 1 ay kabullenmeliyiz 😊

arman aslında evlerimiz yapılırken ses için yalıtım yapılmış olsa çok güzel olurmuş ama duvarlar kağıt gibi hö desen dısardak insan duyar 🥲

1dost geçiyorlar her türlü ya 😂 tamam gecsinde ara sokaklarda değilde ana caddelerden geçse güzel olur 🥲

Kuzulkurt Ana caddede oturanlar canı yokmu ben ana caddede oturuyom ağam biz ölek 😂😂

1dost ya orda evler dip dibe degil ya alan daha geniş oluyor ondan diyorum tam ortada çalsın davulunu 😂

Kuzulkurt evet maalesef keşke olsa ama, binaların bile sağlam olmadığı bir zamanda, ses yalıtımına düşünmek rüya gibi birşey 😌

arman maalesef öyle 🙄 evi yıkıp baştan yapmak.. çok güzel bir hayal 🥲

Kuzulkurt Bananeeee herkes aynı sesi eşit duysun nerde eşitlik nerde adalet 😂 sana bir sürü yöntem söyledim bak dahada sayarım onlar daha kesin çözüm 😂😂

Kuzulkurt ya biz çok tenha bı yerde oturuyoruz hiç duymadım davulcu büyük ihtimal üst caddeden geçiyor 😂 gezmiyorlar heralde eskisi gibi sokak sokak 🙄

Ufo bizimkiler geziyor sokak sokak 🙊 gel bize 😂

• Ufo bunu yanıtladı.
                          • Ufo bunu beğendi.