- Düzenlendi
Deleted19 benimki de 2 yaşında. Dün uyandı sese. Çok şükür diğer günler uyanmadı. Sadece merak ettim hani siz ne düşünüyorsunuz diye. Yoksa ben neden çalıyorlar rahatsız oluyorum vs demem ☺️
Deleted19 benimki de 2 yaşında. Dün uyandı sese. Çok şükür diğer günler uyanmadı. Sadece merak ettim hani siz ne düşünüyorsunuz diye. Yoksa ben neden çalıyorlar rahatsız oluyorum vs demem ☺️
1dost müthiş çözüm 😂 hayır davulcu gelince bizim köpekte havlıyor o da ayrı bir şey 😂
Kuzulkurt anladım canım 🌸
Kuzulkurt bekardan, ertesi gün işe gideceğim için sürekli uyandırılmakta rahatsız olurdum, evlendim gurbette ne davul sesi var ne de Ramazan havası. Keşke olsa diyorum. Bence küçük yaşta çocukların bu adetlere alışması gerek. Korkmaları çok kötü haklısınız keşke bir çözümü olsa onlar için ama sene de 1 ay kabullenmeliyiz 😊
1dost bu gün benim kız uyanırsa çıkar galktık kıaazz diye bağırırım 😂
arman aslında evlerimiz yapılırken ses için yalıtım yapılmış olsa çok güzel olurmuş ama duvarlar kağıt gibi hö desen dısardak insan duyar 🥲
1dost geçiyorlar her türlü ya 😂 tamam gecsinde ara sokaklarda değilde ana caddelerden geçse güzel olur 🥲
1dost ya orda evler dip dibe degil ya alan daha geniş oluyor ondan diyorum tam ortada çalsın davulunu 😂
arman maalesef öyle 🙄 evi yıkıp baştan yapmak.. çok güzel bir hayal 🥲
Ufo sende benim gibi misin 🥲
1dost tamam tamam hadi senin için herkes eşit duysun 😂
Ufo bizimkiler geziyor sokak sokak 🙊 gel bize 😂