TombulHatun Birbyan yaklaşık 10 seansta bitti doğum yaptım bacak ve koltukaltında hiç çıkmadı genitalde 1 2 tane çıktı onları da eldivenlere koparıyor 4 5 ayda bir
taricat Birbyan lateks eldiven 😎 ben her yerimi öyle alıyorum 1 tane tüy bile kalmıyor agdadan çok çok daha iyi
TombulHatun Bosunadelirmedik canım ben yaklaşık 5 6 sene önce gittim benim gittiğim dönemde seanstan 15 gün sonra rütuşa giderdim ve her ay girmiyordum çıktıkça 2 3 ayda bir gidiyordum. Yaklaşık 10 seansta filan bitti
Bosunadelirmedik TombulHatun bu lazerciler de illa duzenli gel, ciksa da cikmasa da ayda, 40-45 gunde gel diyorlar genelde. Bazisi da senin gibi 2-3 ayda bir gidiyor. Arada kaliyorum.
TombulHatun Bosunadelirmedik benim arkadaşlarım da benimle aynı dönemde gitti lazere onlar her ay gitti ben 2 3 ayda bir onların bitmedi benim bitti bu muhtemelen cihazla alakalı bir durum
Bosunadelirmedik TombulHatun simdi ben agustosta basladim lazere. Suana kadar 4 seans gittim. Tek tuk cikiyor. Sen seansa gitmej icin killarinin ne kadar cikmasini bekledin ki
Melmomss Birbyan ay aman kendin deneme ilk ağda deneyimimde genitalimi mosmor etmiştim canım aşırı yanmıştı hele kağıt ağda daha çok can yakar 😂 en güzeli ve temizi kuaföre git