Kizlar merhaba çok düzenli bir şekilde adet oluyordum fakat son 3 aydir gecikiyor ilk ay 2 gun ikinci ay 3 gun suan 3. Aydayim 4 gunun gecti hala olmadim bugun gebelik testi yaptim test bozuk çıktı buarada gebelik düşünmüyoruz acaba neden boyle oldu Çarşamba gunune randevu buldum gidicem doktora basina gelen varmi buarada goguslerim cok agriyor ve şiş
Adet olamama !!
Hayalperestbayan benim 8 gün gecikti korkuyorum bende test yaptım Negatif ama tekrar yapmak istiyorum test çıkamıyorum evden bir türlü
Benimde aynı şekilde hayatım adetim 8 gün gecikti olamadım hala test yaptım bugun çok şükür gebe değilim 8 aylık bebeğim var çünkü büyük ihtimalle oruç mevsim değişimi felan etkiliyordur.Maydonoz suyu felan içtim adet sökücü kürler denedim ama maalesef olamadım belirtiler var ama ana vatan kan aglamıyor😂
Hayalperestbayan bu ara herkes mi duzensizlik yasiyoe, saskinim. Burdan birkac kisi daha yazmisti. Havadan zaar😃 Benim reglim de cok duzenlidir. Gecen ay 2 gun gec. Bu ay da 1 hafta erken oldum.
Hayalperestbayan korunuyor musunuz, korunmuyorsanız vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir. Ayrıca şubatın 28 çekmesi, hava şartları, stres, oruç bu etkenlerde gecikmeye sebep oluyor. Kadınların regl takvimine göre 21 ile 35 gün aralıklarla düzenli olarak kabul edilir. Korkulacak bişey olacağını sanmıyorum. İçinizi rahat tutun.
Derininmotheri ben buraya yazdim hemen ardindan oldum buranin etkisiyle heralde😁
Derininmotheri anlamadim ya gidicem bı doktora
Bosunadelirmedik evet bende gördüm bikac kere hep duzenli giderdim ama garipsefim heray 1 gun ekliyor
arman evet korunuyoruz 2 yasinda kizim var