Akrep Nietzsche sen gel şöyle bir platformda başkasının fotosunu kullan. Ayrıca fotosunu çaldığın kişide o uygulamayı kullanıyor olsun 😂
elenora Nietzsche meraba dediğiniz kişi kim bilmiyorum ama ben bu resmi instigrmdan takip ettiğim birinden aldım buradan kimseden almadım ..
Akrep elenora bahsettiğiniz hesap @deleted77 in olabilir o zaman. Böyle bi tesadüfte biraz tuhaf geldi .
elenora Akrep hayır hamfendi o kim bilmiyorum ben instigramda kuaför bir bayan var severek takip ettiğim ondan aldım ay ne mevzu oldu yaaaa ….
Akrep elenora Tamamda profil resminiz burada bir bayana ait yani ve o kişide kuaför vs değil hani bunu demek istiyorum.
Nietzsche elenora takip ettiğiniz kuaför olan bayan ,fotoğrafları fake kullanıyor olabilir mi ? Ya da videosunu falan gördünüz mü ?
elenora Akrep anlıyorum da ben ne yapabilirim ben oradan aldım diyorım siz anlamıyormusunuz !! Ay sıkıldım
elenora Nietzsche hayır ne fakei ya kadın kuaför saçlarını çok güzel yapıyo tarzına bayılıyorum o yüzden takip ediyorum o dediniz arkadaş amerikada mı yaşıyor dediim kadın orada yaşıyor
Akrep elenora iyide bu atar ne ?? Marriedle uzun zamandır konuşuyoruz şu platformda. Saatler önce kaydolup bu foto şuna ait demenize elbette şaşıracağız müsade edin de.