ZRaporu Nietzsche dur bakalım married 4 gün önce girmiş tatildeydi en son çekmiyor orada telefon pek. Ben diyorum ona paylaşma fotonu diye hala ortalıkta dolanıyor foto.
Nietzsche ZRaporu bilemeyeceğim ,bekleyelim bakalım married gelince olaya el atar . Kız ne çekti bu fotoğraf mevzusundan , bir ara da kidste paylaşılmıştı .
ZRaporu SilahlaraVeda burada paylaşmıştı bir kaç kez de profil resmi yapmıştı da ilk zamanlar çalanlar olup post açanlar olmuştu. Takık manyak çok memlekette😬
Akrep Nietzsche sen gel şöyle bir platformda başkasının fotosunu kullan. Ayrıca fotosunu çaldığın kişide o uygulamayı kullanıyor olsun 😂
elenora Nietzsche meraba dediğiniz kişi kim bilmiyorum ama ben bu resmi instigrmdan takip ettiğim birinden aldım buradan kimseden almadım ..
Akrep elenora bahsettiğiniz hesap @deleted77 in olabilir o zaman. Böyle bi tesadüfte biraz tuhaf geldi .
elenora Akrep hayır hamfendi o kim bilmiyorum ben instigramda kuaför bir bayan var severek takip ettiğim ondan aldım ay ne mevzu oldu yaaaa ….