• +18
  • Kızlık zarı

Kızlar kızlık zarı kontrolu nasıl oluyor? Ve kızlık zarının bozuldğunu nasıl anlamak mümkün?

lilyy detaylı bir şekilde yazar internette. Doktorun elle muayenesinde belli olur.

lilyy senin veya başkasının anlaması mumkun degıl :)anca doktor kontrolünde anlarsın .. belkı içerde belkı kızlık zarın çoktan yırtılmıştır herkesın farklı kimının esnek kiminin cok ince .. yani sacma bir soru olmus

lilyy kendini kendin için sakla ilişkiye girmediysen ne alaka bozulması bozulsa bile fark edermi senin için

lilyy ne saçma soru. Ne alaka yani. Niye kontrol ettirme gereği duyar bir insan bunu. “Hymen” ayrıca kızlık zarı değil. Az kurtulun şu saçma sapan toplumsal baskılardan kızlık zarıymış.

lilyy kızlık zarı yok diyende var yirtilmaz diyende var. Ama türkiye genelinde cogu insan bunun üzerine yetistiriliyor. Cok eskilerden arkadasm anlatmisti bi kavgalari sorunları olmus. Annesinin kulagina gitmis senin kizin kiz degil gibilerinden. Anneside alıp bunu özel bi doktorun muayanesine göturüp durumu anlatmis doktor bakmis kızlık zarının sağlam oldugunu söylemis. Doktordan başkası bakmadan yorum yapamaz bence

ZRaporu Bakireler fışkırtamaz ama hanımefendi 😬bana deme kim arıyosa ona de valla 😂😂 Gerçi bu fışkırtma marifeti yıllanmış evli hatunlarda bile yok yani kimsede südüklüyüm altıma kaçırdım demiyoda fışkırttım deyollaaaa 😂😂

lilyy düşeş gelirse bozulmamış ama şeşbeş gelirse bozulmuştur 🤦🏻‍♀️Hey Allah ım tavla mı bu nasıl oluyor diye soruyorsun 😒

lilyy karşına bir ayna koy ve bak bakim içerde birileri var mı 😂şaka bir yana insan kendiside görebiliyo bence ya zaten kapalı gibi durur düz bir şekilde yani🤷‍♀️Ay tövbe yarabbim neler yazıyom öyle 😂

1dost yok valla o öyle değil bende bakireyken bile oluyodu mastla hatta kendi kendime heralde kızlık zarım patlak benim demiştim😂😂😂 evlendikten sonra daha çok arttı rahatsız ediyor beni bi zevk vermiyor bana