Olivetti 1bbby ben ayşeyim fatmayım Hülya’yım vs mi desin 😂 eşinle ortaksa hesabınız eğer çekinmiştir senden
1bbby Olivetti bncede. Sarkiyi gonderip hemen engelledi 5 dk sonra engeli kaldirdi. Bende yazdimki gercek adin ne bi turlu cvp yazmadi elbet birgun gorusecegiz dedi
Cicekliperde 1bbby bence de eşinin eski sevgilisi. Ama eşine kızacağın bir durum göremedim. Ama şarkı ortak bir şarkı olabilir. Eşin kim olduğunu anlamış olabilir. Şakaysa da eşek şakası
Ayysssn 1bbby Çok üstüne gitme bence eşinin boşver engellediniz bitti. Mide bulandırmak için yapmıs salağın teki işte
bitterdelisi24 1bbby ya adama yemınler ettirme bosver vallaha kimse kim ya.. eski sevgilisi olsa ne degıscek?? Adam evlı barklı .. esın yuz vermedıkten sonra karsı taraf yazsa ne olur
Hemsireanneg 1bbby bence biri mide bulandirmak istemiş keşke umursamayip böyle biri gerçekse bile ne kadar kalitesizmis diyip gecseydin tepki gosterdigin için eşin de kim olduğunu düşünecektir
1bbby Hemsireanneg tepkisiz kalamazdim evli birine seni unutamadim imasinda bulunmak ne demek. Ya bu kim olursa olsun evlenip cocugu olmus hala ortalik karistirma pesindeler.
1bbby Kuzulkurt cok emin kendinden tanimiyorum diyo.caglayida sordum ibrahim erkalida benim kimseyle sarkim falan yok oyle seyleri de sevmem zaten diyor