Selam kizlar. Size bisey danismak istiyorum. Az once oturuyorduk esimle. Esimin faceboook hesabina kamil adinda yeni acilmis bi profil mesaj atti. Arkadaslik istegi atmadan. Kanka karadenizdemisin yazmis. Memleket ismi vermek istemiyorum . Ondan karadeniz diyorum.herneyse bende suphelendim cunku profil fotografimiz dugun gunu cektirdigimiz bi resim. Ve evli de yaziyor orda. Herkese acik. Ben esime mesaj at bakim kimmis dedim tabi bende goruyorum. Mesaj attik adim cagatay dedi. Niye kendi isminle hesap acmadin yazdik. Yazmis ki is geregi. Neyse bu sefer elime telefonu aldim. kanka yazacak kadar ne ara samimi olduk yazdim. Sen beni tanimiyorsun tabi yazdi ve ibrahim erkal in unutamadim senimiydi neydi o sarkiyi yolladi ve engelledi. Kan beynime sicradi. Esim diyorki ben tanimiyorum. Bende diyorum bu körmü resmimizi gormuyo. Esim gayet ciddi pisligin teki tanimiyorum diyor. Yani arkadas cevresinden biri yapsa niye kamil adli hesap acip ben cagatay sen beni tanimiyosun yazar ve unutamadim diye sarki yollayip engeller. Engellemesinin sebebide bence esimle konusamadigini anlamasiydi. Herneyse esim kadin degildir diyo abartma diyo. Siz ne dusunuyorsunuz mesajlarinizi esime okutucam. Bence bu kisi kadin ve yine hesap acip yazicak. Cok sinirliyim