1bbby bence biri mide bulandirmak istemiş keşke umursamayip böyle biri gerçekse bile ne kadar kalitesizmis diyip gecseydin tepki gosterdigin için eşin de kim olduğunu düşünecektir

1bbby esine sor çağla diye birini tanıyor mu diye? Ya da ç harfiyle başlayan bir isim

1bbby Bence de eskiden kalma biri. Gönderme yapmış. Eşinlik bir durum var gibi görünmüyor şimdilik. Boşa olay çıkarma bence.

Kuzulkurt cok emin kendinden tanimiyorum diyo.caglayida sordum ibrahim erkalida benim kimseyle sarkim falan yok oyle seyleri de sevmem zaten diyor

Hemsireanneg tepkisiz kalamazdim evli birine seni unutamadim imasinda bulunmak ne demek. Ya bu kim olursa olsun evlenip cocugu olmus hala ortalik karistirma pesindeler.

1bbby belliki eski sevgili.Yoksa herhangibi biri neden uğraşsınki böyle.Tanıyorki ugraşıyor yeni hesap açıyor manidar şarkılar atıyor vs.Ben olsam takipte kalırım. Eşinin bekarken ciddi anlamda sevgilisi olmuşmu yani ciddi anlamda derken evlilik düşünceli sevgilisi olmuşmu demek istedim

Redkids Sen haddini uzun zamandır aşıyorsun redkids. Yada @SilahlaraVeda mı diyeyim, yada @Frezyaa @Zarifmom @Ops mu diyeyim, yada gofret mi diyeyim. Kimse haksız yere bir şey yazmadı sana orda. Kimse hamileliğine de laf etmedi. Kendini düşünüyorsan artık bırak bu işleri demek istediler. Gerçekten sıkıcı olmaya başladın. Ve haddini bil derken önce saygılı ol ki sözünün bir hükmü olsun. Herkes senden bıktı da sen yorulmadın. Ayıp ya

zarifhanim sen kimsin ya? Sana olan ne? Forumun dedektifi sensin heralde? Benim kim olduğumu bilen biliyor senin özelden bana yazdığın herşey içinde Allah’a havale ediyorum!!! Birinden bir konuda şüphe duyuyorsan konuşmasın yada gereken yerlere bildirsin !! Bu senin haddinde degil

Redkids kişi kendinden bilir işi 😂😂 ben burda beğeni yorum alsam ne almasam ne? Senin böyle bir amacın var ki millete bok atıyorsun. Ve sümük gibi yapışan sensin yaptığın yorumlardan belli oluyor. “Old” olucam diye bir gizemli yorumlar falan. Yavrum yemiyoruz, biz artık çikolatalı gofret yemiyoruz. @Nietzsche

Redkids ben değilim ama keşke forumun bir dedektifi olsa ve senin gibileri seçip seçip atsa. Bana silahlaraveda hesabından yorum yapıp durma. Bundan sonra yüz hesap da açsan uzak dur olur mu. Seni daha önce uyarmıştım. Yeniyim isimli posta iki hesabından da girip başkasıymış gibi yorum yapıyorsun. Marriede laf ediyorsun da seninde ondan bir farkın yok ki. Sözde kimseye zararınız yok ama bu yalan söyleyip insanları kandırdırğınız gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Çoklu kişilik bozukluğu mu yaşıyorsun merak ediyorum psikolojik sorunların var senin.

Kuzulkurt mietin arkasından atıp tutan sizsiniz !! Bana yazanda sensin özelden terbiyesiz ben değil sana yazan yok zaten gören yok !!

Redkids tartışsanız bile burda real olarak tanımadığınız birine terbiyesiz dememelisiniz lütfen saygı çercevesin de konuşalım

Redkids Bekleyelim, sen kimse bir şey diyemiyor diye buna güveniyorsun. Bu senin her hesapta başkasıymış gibi konuşup insanları kandıracağın anlamına gelmiyor. Elini vicdanına koy öyle muhasebe yap. Hakikati konuşanlar susturulacak çünkü biliyorsun. Son yorumum da olsa yazacağım çünkü buna hakkın yok. O yüzden sadece inkar edebiliyorsun. Ama senin ne yaptığını kim olduğunu herkes çok iyi biliyor merak etme. Asla sevilen biri olmayacaksın, aşağılık kompleksine girerek böyle boş amaçlar peşinde dolaşmayı bırak. Dürüst olmadıkça insan sayılmazsın redkid. Yüz hesapla girip insanları kandırma, aynı postlarda on hesaptan başka başka kişilermiş gibi konuşma. Dürüst ol!