Kızlar merhaba söze nasıl başlıycam bilmiyorum ama şöyle söyliyeyim evlenmeden önce çok bakımlıydım evlendim çocuk oldu derken iyice unuttum bakım yapmayı doğum kilolarımıda atamadım o yüzden çok özgüvensiz oldum artık eşimden utanıyorum beni beyenmiyor artık diye kurup-kurup duruyorum bana biraz fikir önerisinde bulunurmusunuz? Cilt bakımı saç bakımı kilolu kadınlar için nasıl kombin oluştura biliriz falan şunuda söyliyeyim sadece göbeğim kaldı yani başka kilom yok kiyafetlerim bile eski ölçü birde çok özür dilerim bende popo 0 yani eskidende öyleydi ama şimdi daha çok yok olup gitti sanki
Özgüven sorunu
??
Kimse yokmu ya?
Esmer95 saçlarını ombre yaptırabilirsin yavaştan da mekik başla göbek zamanla toparlar tek göbeğim var diyorsan yüksek bel pantolon giyebilirsin üstüne kısa bluz pantolonun belinde olan mesela zaten bir rimel eye lıner yetiyor bence öyle her gün fondötenle falan ağır makyaj yapmana gerek yok parfümsüz dolaşma mesela küpe bileklik tarzı kullanabilirsin sürekli bunlar da çekici kılıyor bence bir bayanı