Nietzsche soulless yanlarına referans değerlerini de yazar mısın. Şimdi kendi bildiğimiz hastaneninkine göre yorumlarsak yanıltıcı olabilir. Bazı hastanelerin ölçüm cihazı ve referans aralığı farklı oluyor . Ya da e nabızdan bakıyorsan ,sıkıntılı olan değerler kırmızı yazıyor zaten .
soulless Nietzsche kırmızı yok birde hepsinde yazmıyor referans. Olanları yazayım Serbest T4 = 16,94 , Referans=12-22 Serbest T3 =4,29 , Referans=3,1-6,8 TSH=2,87 , Referans=0,27-4,2
Marbled soulless Normal şartlarda t4 yüksek ama hastanenin referans değerine göre normal. Lh, FSH ve Estradiol da kanı verdiğin gün adet açısından hangi döngüdesin ona göre değişir. O yüzden yorum yapamıyorum.
soulless Marbled p.tesi giderim hastaneye. Çocuk açısından korktum olmaz korkusu düştü içime ondan düştüm bu kadar peşine. İlgi alakanız için teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin 😍❤️
Deleted_1 soulless 10 aydır bizde istiyoruz olmadı yanlız değilsin rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah bizelerede inşallah 🌺🤲🏻
Deleted_1 Marbled aynen canım inşallah bizde bi gün hayırlı haber alırız nasipten ötesi yok herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🌺🤲🏻