Kızlar evimi yeni aldım. Buraya (İstanbul’a) geldiğimden beri bu lanet böceklerle uğraşıyorum. İlacını kullanan var mı yüzde yüz gittiler mi ne yapmak lazım her yoluu denedik ilacını kullanmak dışında. Evide ilaçlatamıyorum bebişim var. Özellikle banyo ve çevresinde geceleri ortaya çıkıyorlar tiksinç iğrenç birşeyler. Haftada bir dipli bucaklı evim temizlenir banyomda yine çok temiz nerden niye gelirler anlamıyorum 💆🏻♀️😭 evim yeni bir de her şeyim yeni. Her gün havalandırıyorum yine.
Gümüş böceği
Deleted16 geçmiş olsun canım baş belası çaresi yok gibi bişey ..bende baş etmeye çalışıyorum ama arınmak bilmiyolar maalesef nerden bulaştı nasıl onldu bende anlamadım
Deleted16 giderlerden havalandırmadan yani her yerden girebiliyorlar Allah kurtarsın 🙄😑
- Düzenlendi
Deleted16 ahh o dert bende de var. çaresi var mı bilmiyorum ,ama evinizin duvarlarında çatlaklar var mı ? varsa oraları doldurun. Bende biraz işe yaradı ama tam anlamıyla bitmedi 🤦♀️🤦♀️Ha bi evde varsa asla bitmez en doğrusu o evden taşınmak.
Deleted16 internette lavanta kokusunu limon kokusunu sevmezler yazıyor canım benim bilgim yok ama bir dene istersen. Sedir yağı diyor bir de onlarla evi silince gidiyormuş ama en basit olarak lavantalı bir yuzel temizleyici veya lavanta aromalı bir şeyle yerleri silip deneyebilirsin
Ben tredyoldan bir ilaç aldım şırınga içinde benim evi temizledi ıslak zeminlerden geliyormuş banyo su gideri gibi yerden gerçi ben adını kakalak diye biliyorum kokusuz ilaçlama yaptırmıştım benim oğlum astım hastası bir daha hiç çıkmadı ikisinden de memnun kaldım şırıngalı olanı gördüğümde çıktığı yere sıkıp bekledim çünkü onu yem zannedim yuvalarına bırakıyolarmış
Benm evimde hem hamam böceği var ara ara gümüş böceği de oluyordu. Eşim böcek tableti alınca ikisinden de eser kalmadı. Hatta ilk evlendiğim de karınca oluyordu şimdi o bile yok. Etkisi var sanırım .
Deleted19 giderle havalandırmaya ilacı alıp sıksam nasıl olur acaba 🧐
Visneliturtaa googledan böcek tableti diye aratıp mı satın almalıyım. Nasıl bişey
2prens1prensesannesi tam olarak nasıl bişi fotoğrafı var mıdır ya 🙏🏼
Ecivicivokke english homedan lavanta kokusu almıştım toz şeklinde . Baya keskindi başlarda. Hatta eşim kapı diplerine döktü ama fayda etmedi. Sedir yağına bakayom bir 🙏🏼
- Düzenlendi
Deleted21 çatlak yok dediğim gibi ev yeni. Banyom falan hep ter temiz dipleri olsun yine. Detaylıca kontrol edicem yinede 🙏🏼 Bana kalsa taşınırım kesinlikle 🙄 eşimi ikna etmek zor
Cleopatra ay benim evde şuan için rutubet olmadı meyilli mi onu da bilmiyorum ama evet gerçekten çok fazla mide bulandırıyor. Bir iki gördüğümde öldürdüm toz gibi puuf oldu yok oldu 😣🤦🏻♀️
Deleted16 giderlerden geliyor bence . Bende de başka bir böcek çıktı birkaç kez. Hep banyo da görüyordum. Gideri kapattım
Cleopatra inşallah ya çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼
_Vega tamam hemen alıyorum 🙏🏼 Çok ederim 🙏🏼👌😭