selam kizlar, sevgilimle bir bucuk senedir beraberiz, bundan 5 ay once 3 ay gibi bi sure ayri kaldiktan benimle barismak isterken beni aldattigini, yani hem benimle hem de baska bi kizla konustugunu gordum kendi gozlerimle. daha sonra yine baristik ama ben bu olayi asla atlatamiyorum, cunku baristigimizda icimdeki ofkeyi atamadim. ona hic kizamadim neden diye soramadim bile. 5 ay gecti iliskimiz cok iyi geciyor ama ben hala cok korkuyorum ayni seyi yapmasindan. dun durup dururken bu konuyu actim neden yaptigini sordum sinirden tokat bile attim. aglaya aglaya cok pismanim baristigimizdan beri hic bisey yapmiyorum dedi. evet gercekten yapmiyo hergun benimle ama yine de ona guvenemiyorum ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. bu olayi nasil asabilirim kizlar nolur yardim edin, sevgilimi cok seviyorum o da beni seviyo eminim hissediyorum, ondan ayrilamiyorum bile napicagimi bilmiyorum. ben surekli bu konuyu acmaya devam edersem benden sogucak ve ayrilicak biliyorum, ama o kadar cok doluyum ki hala geceleri agliyorum ayni seyi yasamaktan. nolur yardim edin nasil asicam boyle bir seyi ben ustelik 5 ay gecmesine ragmen