selam kizlar, sevgilimle bir bucuk senedir beraberiz, bundan 5 ay once 3 ay gibi bi sure ayri kaldiktan benimle barismak isterken beni aldattigini, yani hem benimle hem de baska bi kizla konustugunu gordum kendi gozlerimle. daha sonra yine baristik ama ben bu olayi asla atlatamiyorum, cunku baristigimizda icimdeki ofkeyi atamadim. ona hic kizamadim neden diye soramadim bile. 5 ay gecti iliskimiz cok iyi geciyor ama ben hala cok korkuyorum ayni seyi yapmasindan. dun durup dururken bu konuyu actim neden yaptigini sordum sinirden tokat bile attim. aglaya aglaya cok pismanim baristigimizdan beri hic bisey yapmiyorum dedi. evet gercekten yapmiyo hergun benimle ama yine de ona guvenemiyorum ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. bu olayi nasil asabilirim kizlar nolur yardim edin, sevgilimi cok seviyorum o da beni seviyo eminim hissediyorum, ondan ayrilamiyorum bile napicagimi bilmiyorum. ben surekli bu konuyu acmaya devam edersem benden sogucak ve ayrilicak biliyorum, ama o kadar cok doluyum ki hala geceleri agliyorum ayni seyi yasamaktan. nolur yardim edin nasil asicam boyle bir seyi ben ustelik 5 ay gecmesine ragmen

Yani kzum seni üzmek istemem ama bikere yapan bidaha yapacaktır sen onu affetigin icin. Nasılsa beni affediyor diye yapacaktır emin ol bence affetmemeliydin bende affettim gene yaptı cok sevmesine ragmen 4 5 hiç btmedi

nldd bir kere yapan bir daha yapar, daha sevgiliyken göstermiş kendini size,adamın gözü dışarıya kaymaya meilli belliki, siz affetmeseniz demek ki diğer kızla devam edecekti. Ayrıca sevgiliyken affeden evliyken de affeder deyip aynı şeyi bir daha yapar, bu sefer evliyim affettim mi diyeceksiniz, geleceğinize yazık, kendinize bi kadın olarak bu kötülüğü yapmayın. Allah karşınıza daha hayırlı insanlar çıkarsın

nldd aldatılmayı aşmaya çalışacağına onurlu bir şekilde ayrılmaya bak . Buradaki ablalarından ibret al neler çekiyorlar bu pis heriflerden , daha yolun cok başındasın arın gitsin bu pislikten

nldd ona mecbur degilsin canm şüpheyle bir omur yaşanmaz yapan tekrar yapacaktr emin ol çünkü senin tekrar affedecegini bilir yolun daha cok basindasn gec kalmadn yani oyuzden bir karar ver ve yoluna bak ilerde kendin mutlu olursun💙

• nldd bunu yanıtladı.

nldd hadı evlı ınsanlar aldatılınca genelde çocuğu ıcın veya bı yuva kolay kurulmuyor dıyerek affedebılıyor ne kadar yanlış olsada . Ama bekarların bu aldatılmayı affetmesını anlayamıyorum sevıyorsun okey ama kaybedecek bışeyın yok daha bı yuva kurmamışsın geleceğın var karşına daha ıyı ınsanlar çıkar emınım . Ama ne desekte kaderinde ne varsa o yanı bunuda kendin belırleyeceksın .

Kimsemkimimyaw evet gercekten herseyini affettim aldatmayla ilgili degil ama istemedigim seyleri yaptiginda hep affettim onun icin onu hep affedecegimi dusunuyor, oyle dusunmesini nasil engelleyebilirim abla

Olivetti daha 20 yasindayim abla sevgilim benden bir yas kucuk, ailesiyle bile tanistim beni cok seviyolar aslinda cok iyi anlasiyoruz ama guvenimi nerdeyse yok etti

Cansu37 oyle dusunuyor zaten abla, nasil engellicem ben boyle dusunmesini daha yasimiz kucuk hata yaptigini o da kabul ediyor

nldd Daha evli bile değilmişsiniz… en kısa yoldan kurtul yoksa evlendikten sonra çok uğraşırsın bi deyim var bilir misin Kopegin kuyruğunu 40 gün kalıba oturtmuşlar 41. Gün yine sallamaya başlamış. Demem o ki huylu huyundan asla vazgeçmez

nldd o senşn aklından hic bi zaman cıkmaz bunu unut en ufak bıseyde supe ediceksin bence evlenmeden ayrılmaya bak evlendıkten snra da devam eder yani

nldd yani şimdi sen her şeyi unutup yeniden başlamayı kabul etmişsin bu yüzden sürekli geçmişi kurcalayıp durma sevgilerinizden eminsen ve bir daha yapmacagını düşünüyorsan bence geçmişi önemseme ayrıca seni aldatırsa aldatsın sen degil o kaybeder siz daha sevgilisiniz evli olup aldatılıp kendi ayaklarının üzerine duran çocuklarına müthiş annelik yapan insanlar var. Hayatı akışına bırak bir şey olacaksa kimse durduramaz .

• nldd bunu yanıtladı.
                • nldd bunu beğendi.

nldd aynı şey arkdasımın basına geldi.. 4 senelık beraberlıgı vardı artık ilişkının suyu çıkmıştı :) ayrıldılar.. cocuk başkasıyla konustu arkadaşımda konustu .. şimdi evlendiler asırı mutlulular yani

• nldd bunu yanıtladı.

nldd seni ona bağlayan şey ne olabilir Allah aşkına. İhanet ya bu aldatma. Aklı ermiyorken yapan büyüdüğünde fazlasını yapar. Lütfen kendinizi bir erkeğe muhtacmis gibi hissetmeyin. Ayaklarınız yere saglam bassın. Benim evlenmeden önce çok severek yaşadığım bir ilişki vardı çocuk öyle yakışıklıydı ki size anlatamam çokta severdi beni ama kafama yatmayan şeyler olduğu için severek ayrıldım. İyiki ayrılmisim eşimle rastlasmisiz da evlenmişiz. Aklını başına al kimse vazgeçilmez degil. Kendinize guvenin biraz

nldd kız olmuş bitmiş bişey adamın üstüne ne gidiyosun yapmış bi hata ağlamışta bak çokta seviyosun bidaha yaparsa tokat atarsın ağlar affedersin biter neden bu kadar takıyorsun sevmek en önemli şey elin karısını sikse bile seni çok seviyor nasıl olsa sende onu

Cigdemarslannn ne yapmam lazim kafama takmamak icin bilmiyorum gercekten aslinda cok iyi anlasiyoruz benimle evlenmeyi bile dusunuyor ilerde, ailesiyle bile ilk defa beni tanistirdi kiz arkadasi olarak

nldd bırak gitsin dünya tek kişiden ibaret değil bi kere yapan yine yapar emin ol evlensen üstüne çocuk yapsan bu defa çocuğum için susuyorum dersin aldatan birinin sevdiğine nasıl emin olabiliyorsun

nldd 2 çocuklu değilsin, ayrılmak istersen ayrılırsın. Seviyorum ölüyorum muhabbetleri ne karnını ne hayatını kurtarmıyor, ya onunla evlendiğinde aynı boku yerse birde üstüne çocuğun varsa o zaman nasıl aşacaksın bunu?

• nldd bunu yanıtladı.

Deleted_1 konuyla alakasız ama seni görünce aklıma geldi. Rüyamda hamileyim diye post açıyordun kuzum neden gördüm bilmiyorum çok yorulup uyumuştum oysaki 🤭 Allah nasip etsin inşallah 🙏