Cansu37 aynısını yazcaktım gerek kalmadı 👌
aldatildiktan sonra affetmek
nldd bir kere daha aldatırsa ayrılır mısın ? - evet öyleyse ortada sorun yok sen kendinden taviz vermedin ona bir şans vererek sevgine yazık etmedin . Bundan sonra o da sana hata yapmamış. Kimsenin sözüyle ayrılma da barışma da. Siz ayrılınca sevgilin bir boşluğa düşmüş büyük ihtimal ama hatasını anlamış. Bu sürekli olacak diye bir şey yok.
Deleted_1 inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🫶🏻
nldd canım kaç yaşındasın. Bir yapan bir daha yapar. Seni bağlayan bir şey yok. Bir seneye unutursun. Ayrıl
nldd köpek bok yemekten vazgeçmez
Cicekliperde 20 yasindayim sevgilim 19 yasinda. acikcasi yaptigi seyi onun cocukluguna verdim cunku kafasinin karisik oldugunu soylemisti ve bu yasta da zaten olgun dusunmesi zor biraz
Cigdemarslannn ben de bosluga dustugunu dusundum cunku ayriyken baska yeni arkadaslari olmus ve onun kafasini cok karistirmislar ailesi bile biz ayriyken onun cok degistigini soyluyolardi
nldd canım sen şimdiden onu koruyorsan ilerisini düşünemiyorum..
nldd oda öyle oldu zaten .. kmle çıktıysa mutlu olamadı .. sonunda evlendiler mesela
nldd bence bunu normalleştirme
nldd bence huylu huyundan vazgeçmez bir yapan bir daha yapar dikkatli ol canım herşey affedilir ihanet asla
nldd aha buraya yazıyorum evlenince de yatakta basarsın. Zihniyet degismezzz. Çokta şey yapma yaniiiiggg
nldd 19 ne kız. Aldattı diyorsun ne yaptı parkta başka kızla mi paylaştı oyuncağını?
Yokdahanelerrr ayni restaurantta baska bi kizla otururken gordum onu ve sonra arabaya binip gittiler beni gorunce
nldd bak bu ilişkinin sonu evlilik değil henüz gönül eğlendirme otur düşün evlenir miyim diye. Ki sanmıyorum. Boşa zaman kaybı