Kuzulkurt yaaa ciddi misin ayyy inşallah kuşum ya şuan regl oldum inşallah önümüzdeki ay olur ayyy rüya olması bile çok mutlu etti beni 😘🥰

nldd bir kere daha aldatırsa ayrılır mısın ? - evet öyleyse ortada sorun yok sen kendinden taviz vermedin ona bir şans vererek sevgine yazık etmedin . Bundan sonra o da sana hata yapmamış. Kimsenin sözüyle ayrılma da barışma da. Siz ayrılınca sevgilin bir boşluğa düşmüş büyük ihtimal ama hatasını anlamış. Bu sürekli olacak diye bir şey yok.

• nldd bunu yanıtladı.

nldd neden aşmaya çalışıyorsun ki? Madem aşamıyorsun hiçbir mecburiyetin yok ona, ayrıl bitsin. Eğer birlikte olmak istiyorsan bu konuyu unutup konuşmaman lazım -ki neden kendine böyle bir kötülük yapasın?- eğer yapamıyorsan da bitireceksin başka yolu yok.

nldd canım kaç yaşındasın. Bir yapan bir daha yapar. Seni bağlayan bir şey yok. Bir seneye unutursun. Ayrıl

• nldd bunu yanıtladı.

Cicekliperde 20 yasindayim sevgilim 19 yasinda. acikcasi yaptigi seyi onun cocukluguna verdim cunku kafasinin karisik oldugunu soylemisti ve bu yasta da zaten olgun dusunmesi zor biraz

Cigdemarslannn ben de bosluga dustugunu dusundum cunku ayriyken baska yeni arkadaslari olmus ve onun kafasini cok karistirmislar ailesi bile biz ayriyken onun cok degistigini soyluyolardi

Kuzulkurt ama daha 19 yasinda yasi cok olgun degil belki de ciddi iliskiden sikildigi icin boyle bisey yaptigini dusundum cunku ayrilmadan once cok fazla siktim onu ve cok ustune gittim

nldd canım sen şimdiden onu koruyorsan ilerisini düşünemiyorum..

nldd oda öyle oldu zaten .. kmle çıktıysa mutlu olamadı .. sonunda evlendiler mesela

nldd bence huylu huyundan vazgeçmez bir yapan bir daha yapar dikkatli ol canım herşey affedilir ihanet asla

nldd aha buraya yazıyorum evlenince de yatakta basarsın. Zihniyet degismezzz. Çokta şey yapma yaniiiiggg

nldd 19 ne kız. Aldattı diyorsun ne yaptı parkta başka kızla mi paylaştı oyuncağını?

• nldd bunu yanıtladı.

nldd evlenmeden ayrıl hiç bir acı dayanılmaz değil tolerans toleransı doğurur anılar vazgeçmeyi zorlaştırır demek ki bu aklından geçmiş bir daha yapmayacağını nasıl bileceksin? Güven çok zor bişey ya kırıldı mı toplamak çok zor

nldd bak bu ilişkinin sonu evlilik değil henüz gönül eğlendirme otur düşün evlenir miyim diye. Ki sanmıyorum. Boşa zaman kaybı