Kimsemkimimyaw evet gercekten herseyini affettim aldatmayla ilgili degil ama istemedigim seyleri yaptiginda hep affettim onun icin onu hep affedecegimi dusunuyor, oyle dusunmesini nasil engelleyebilirim abla

Olivetti daha 20 yasindayim abla sevgilim benden bir yas kucuk, ailesiyle bile tanistim beni cok seviyolar aslinda cok iyi anlasiyoruz ama guvenimi nerdeyse yok etti

Cansu37 oyle dusunuyor zaten abla, nasil engellicem ben boyle dusunmesini daha yasimiz kucuk hata yaptigini o da kabul ediyor

nldd Daha evli bile değilmişsiniz… en kısa yoldan kurtul yoksa evlendikten sonra çok uğraşırsın bi deyim var bilir misin Kopegin kuyruğunu 40 gün kalıba oturtmuşlar 41. Gün yine sallamaya başlamış. Demem o ki huylu huyundan asla vazgeçmez

nldd o senşn aklından hic bi zaman cıkmaz bunu unut en ufak bıseyde supe ediceksin bence evlenmeden ayrılmaya bak evlendıkten snra da devam eder yani

nldd yani şimdi sen her şeyi unutup yeniden başlamayı kabul etmişsin bu yüzden sürekli geçmişi kurcalayıp durma sevgilerinizden eminsen ve bir daha yapmacagını düşünüyorsan bence geçmişi önemseme ayrıca seni aldatırsa aldatsın sen degil o kaybeder siz daha sevgilisiniz evli olup aldatılıp kendi ayaklarının üzerine duran çocuklarına müthiş annelik yapan insanlar var. Hayatı akışına bırak bir şey olacaksa kimse durduramaz .

• nldd bunu yanıtladı.
        • nldd bunu beğendi.

nldd aynı şey arkdasımın basına geldi.. 4 senelık beraberlıgı vardı artık ilişkının suyu çıkmıştı :) ayrıldılar.. cocuk başkasıyla konustu arkadaşımda konustu .. şimdi evlendiler asırı mutlulular yani

• nldd bunu yanıtladı.

nldd seni ona bağlayan şey ne olabilir Allah aşkına. İhanet ya bu aldatma. Aklı ermiyorken yapan büyüdüğünde fazlasını yapar. Lütfen kendinizi bir erkeğe muhtacmis gibi hissetmeyin. Ayaklarınız yere saglam bassın. Benim evlenmeden önce çok severek yaşadığım bir ilişki vardı çocuk öyle yakışıklıydı ki size anlatamam çokta severdi beni ama kafama yatmayan şeyler olduğu için severek ayrıldım. İyiki ayrılmisim eşimle rastlasmisiz da evlenmişiz. Aklını başına al kimse vazgeçilmez degil. Kendinize guvenin biraz

nldd kız olmuş bitmiş bişey adamın üstüne ne gidiyosun yapmış bi hata ağlamışta bak çokta seviyosun bidaha yaparsa tokat atarsın ağlar affedersin biter neden bu kadar takıyorsun sevmek en önemli şey elin karısını sikse bile seni çok seviyor nasıl olsa sende onu

Cigdemarslannn ne yapmam lazim kafama takmamak icin bilmiyorum gercekten aslinda cok iyi anlasiyoruz benimle evlenmeyi bile dusunuyor ilerde, ailesiyle bile ilk defa beni tanistirdi kiz arkadasi olarak

nldd bırak gitsin dünya tek kişiden ibaret değil bi kere yapan yine yapar emin ol evlensen üstüne çocuk yapsan bu defa çocuğum için susuyorum dersin aldatan birinin sevdiğine nasıl emin olabiliyorsun

nldd 2 çocuklu değilsin, ayrılmak istersen ayrılırsın. Seviyorum ölüyorum muhabbetleri ne karnını ne hayatını kurtarmıyor, ya onunla evlendiğinde aynı boku yerse birde üstüne çocuğun varsa o zaman nasıl aşacaksın bunu?

• nldd bunu yanıtladı.

Deleted_1 konuyla alakasız ama seni görünce aklıma geldi. Rüyamda hamileyim diye post açıyordun kuzum neden gördüm bilmiyorum çok yorulup uyumuştum oysaki 🤭 Allah nasip etsin inşallah 🙏

Kuzulkurt yaaa ciddi misin ayyy inşallah kuşum ya şuan regl oldum inşallah önümüzdeki ay olur ayyy rüya olması bile çok mutlu etti beni 😘🥰

nldd bir kere daha aldatırsa ayrılır mısın ? - evet öyleyse ortada sorun yok sen kendinden taviz vermedin ona bir şans vererek sevgine yazık etmedin . Bundan sonra o da sana hata yapmamış. Kimsenin sözüyle ayrılma da barışma da. Siz ayrılınca sevgilin bir boşluğa düşmüş büyük ihtimal ama hatasını anlamış. Bu sürekli olacak diye bir şey yok.

• nldd bunu yanıtladı.

nldd neden aşmaya çalışıyorsun ki? Madem aşamıyorsun hiçbir mecburiyetin yok ona, ayrıl bitsin. Eğer birlikte olmak istiyorsan bu konuyu unutup konuşmaman lazım -ki neden kendine böyle bir kötülük yapasın?- eğer yapamıyorsan da bitireceksin başka yolu yok.

nldd canım kaç yaşındasın. Bir yapan bir daha yapar. Seni bağlayan bir şey yok. Bir seneye unutursun. Ayrıl

• nldd bunu yanıtladı.