Pilav olmazsa olmzzz et yemegi dolma biber salata corba yogurt hurma bide makarna yapablrsn yanına da yemek isteyenlere

Saripapatyaaa
    terbiyeli tavuk suyu torbası
    Zeytinyağlı taze fasulye / zeytinyağlı barbunya
    Közlenmiş yoğurtlu kırmızı biber, havuç tarator
    Fırında sebzeli köfte, patates püresi, bulgur pilavı tatlı

Sedaa lahmacunu kendin pişiriyorsan bu daha zor ya adam başı en az 2 taneden desen 30 lahmacun yapar 😂😂

Saripapatyaaa ben de daha dün ağırladım 10 kişi
      İçli köfte
      Patlıcan kebabı( tepsi de yapılan)
      Tavuklu pirinç pilavı
      Mercimek çorbası
      Cacık

bitterdelisi24 ben şey diye düşündüm
        İslim kebabı
        Talaş böreği
        Pirinç pilavı
        Havuç tarator
        Dolma sarma
        Çorba .

Tatlı
        Kıbrıs tatlısı
        Gelin bohcasi

Sizce uygun mudur yapabilir miyim onuda bilmiyorum 9 aylık oğlum eteğimin dibinden ayrılmaz uyumaz

Saripapatyaaa Gelin bohçasını çıkar bence kıbrıs tatlısı muhallebili şerbetli bir tatlı onun yanında ,kremşantili şeye gerek olduğunu düşünmüyorum ,onun yerine kakaolu top ıslak kurabiye yapabilirsin

Saripapatyaaa ben misafirliğe gittim onun menüsünü yazıyim 😅
            Yayla çorbası
            Yufkalı rulo köfte+ pirinç pilavı
            Mantı

Saripapatyaaa börekle tatlıyı bi gun önceden yapsaydın iyi olurdu .. ama hepsi bir güne yorucu olabilir birde misafir agırlıcaksınn..
              İslim kebabı guzel
              Pilav guzel
              Havuc taratora hiç girme normal kaşık salatası yap :) sarmada sanırım ortaya koyucaksın

Saripapatyaaa valla o bile yetti iki çocuğuyla oruç haliyle ben normal gördüm ☺️

Cansu37 biraz öyle ama 2 cocukla anca bu kadar 😅 eşimin ailesi kalabalik, hepsini bir aradan çıkaralim diye lahmacun yaptirdik, 😁