Cansu37 Pilav olmazsa olmzzz et yemegi dolma biber salata corba yogurt hurma bide makarna yapablrsn yanına da yemek isteyenlere
bitterdelisi24 Saripapatyaaa yoğurt çorbası yada mercimek çorbası standart :) Güveç baya bereketli oluyo hem :) börek Pirinc pilavı tamam işte :) birde tatlı salata Malata
Saripapatyaaa bitterdelisi24 ben şey diye düşündüm İslim kebabı Talaş böreği Pirinç pilavı Havuç tarator Dolma sarma Çorba . Tatlı Kıbrıs tatlısı Gelin bohcasi Sizce uygun mudur yapabilir miyim onuda bilmiyorum 9 aylık oğlum eteğimin dibinden ayrılmaz uyumaz
TombulHatun Saripapatyaaa terbiyeli tavuk suyu torbası Zeytinyağlı taze fasulye / zeytinyağlı barbunya Közlenmiş yoğurtlu kırmızı biber, havuç tarator Fırında sebzeli köfte, patates püresi, bulgur pilavı tatlı
Sedaa Saripapatyaaa ben dün 15 kişilik misafire lahmacun yaptım 😁 sana da fikir olsun, kalabalik misafire en iyi lahmacun gider bence, yanına çorba, ayran yaptım. Ortaya 3 çeşit salata ve şeftali hoşafı yapmıştım. Cokta iyi oldu 😊
TombulHatun Sedaa lahmacunu kendin pişiriyorsan bu daha zor ya adam başı en az 2 taneden desen 30 lahmacun yapar 😂😂
Sedaa Cansu37 biraz öyle ama 2 cocukla anca bu kadar 😅 eşimin ailesi kalabalik, hepsini bir aradan çıkaralim diye lahmacun yaptirdik, 😁
Sedaa TombulHatun yok canım kendim nasıl pişirim 😅 ben kıyma harcını hazırladim sadece, sonra fırıncıya verdik 😁 1 kilo kıymayla hazirladim. Herkes 4 er 5 er yedi, arttı bile ☺
Nazlicyhn Saripapatyaaa ben de daha dün ağırladım 10 kişi İçli köfte Patlıcan kebabı( tepsi de yapılan) Tavuklu pirinç pilavı Mercimek çorbası Cacık
Cleopatra Saripapatyaaa Gelin bohçasını çıkar bence kıbrıs tatlısı muhallebili şerbetli bir tatlı onun yanında ,kremşantili şeye gerek olduğunu düşünmüyorum ,onun yerine kakaolu top ıslak kurabiye yapabilirsin
bitterdelisi24 Saripapatyaaa börekle tatlıyı bi gun önceden yapsaydın iyi olurdu .. ama hepsi bir güne yorucu olabilir birde misafir agırlıcaksınn.. İslim kebabı guzel Pilav guzel Havuc taratora hiç girme normal kaşık salatası yap :) sarmada sanırım ortaya koyucaksın
Popy_ Saripapatyaaa ben misafirliğe gittim onun menüsünü yazıyim 😅 Yayla çorbası Yufkalı rulo köfte+ pirinç pilavı Mantı
TombulHatun Sedaa ay iyi yapmışsın o zaman dedim kendi yaptıysa helal olsun vallahi kıza 😁 annem hep öyle yaptırır hepimizin buzluğu doludur lahmacun çok pratik valla eline sağlık