Sedaa TombulHatun yok canım kendim nasıl pişirim 😅 ben kıyma harcını hazırladim sadece, sonra fırıncıya verdik 😁 1 kilo kıymayla hazirladim. Herkes 4 er 5 er yedi, arttı bile ☺
TombulHatun Sedaa ay iyi yapmışsın o zaman dedim kendi yaptıysa helal olsun vallahi kıza 😁 annem hep öyle yaptırır hepimizin buzluğu doludur lahmacun çok pratik valla eline sağlık
Asel_Asya2020 Saripapatyaaa benim dün vardı misafirim Yoğurt çorbası Pirinç pilavı Patlıcan oturtması Kızarmış tavuk Kuru biber dolması Salata Vişne hoşafı Biraz basit oldu ama 2 tane küçük bebekle anca bunları yapabildim
Sedaa Asel_Asya2020 cok begendim bu menüyü, haftaya başka misafir çağıracam, bunu yapim en iyisi bendr 😊😊
Rouge Asel_Asya2020 iki bebekle cok dolu bir menü 💯sadece yogurt corbası pirinc dolma vs hepsi pirinc orda biseyleri degiştirip yapabilirim .menü birbirini tamamlasın uyumlu olsun isterim ama güzel fikirler oldu bize 🌸
Asel_Asya2020 Sedaa sevindim beğenmenize yazmayacaktım aslında basit bulunur menü diye ama fikir olmuş size de 🥰
Mirinda Saripapatyaaa ben de misafir çağıracağım 10 kişi falan olurlar muhtemelen. Benim aklımda piliç topkapı yemeği var. Bir internetten bak istersen hem misafir sofrasına yakışıyor hem de kolay yapımı, porsiyonluk olmadı da güzel. Ama ortaya, yanına ne olur ona bende karar veremedim😄
Asel_Asya2020 Rouge yoğurt çorbasını yarmayla yapıyorum ama yinede dediğiniz gibi genel olarak pirinç oldu teşekkür ederim 🥰
Annesi-bebesi Saripapatyaaa ben iki gün önce kalabalık misafir aldım mercimek çorbası pirnç pilavı barbunya kavurma lahmacun brokoli salatası havuç tarator çeşitli içeceklerle dolu dolu bi sofra olmuştu
Asel_Asya2020 Sedaa bende öyle düşündüm vallahi küçük kızımda kalça çıkıklığı var birde pek kendi durmuyor kucak istiyor anca bu kadar oldu 😂
Manuka10en Ramazanda misafir almıyorum, hiç uğraşamam valla🤭kendi yemeğimizi zor yetiştiriyorum, işten gelip koştur koştur. Bide misafir alamam.
mamacita Saripapatyaaa kuzu incik çok pratik oluyor, kurudu, soğudu derdi olmuyor. Kısık ateşte 3 4 saat pisir lokum gibi olur. Hemde zahmetsiz. Sadece fiyatı biraz tuzlu😂
Rouge Asel_Asya2020 yinede cok dolu ve güzel yemekler yani böyle seviyorda olabilirsiniz ..bayılırım yogurt corbasına bizde yarmayla yapıyoruz🤤 ellerine saglık❤️🌸
tde_kbr Tarhana çorbası Ispanak borani Fırında paçanga böreği Salata Hünkar beğendi Bademli pilav Milföy pasta En son menüm böyleydi 😌