Rouge Asel_Asya2020 iki bebekle cok dolu bir menü 💯sadece yogurt corbası pirinc dolma vs hepsi pirinc orda biseyleri degiştirip yapabilirim .menü birbirini tamamlasın uyumlu olsun isterim ama güzel fikirler oldu bize 🌸
Asel_Asya2020 Rouge yoğurt çorbasını yarmayla yapıyorum ama yinede dediğiniz gibi genel olarak pirinç oldu teşekkür ederim 🥰
Annesi-bebesi Saripapatyaaa ben iki gün önce kalabalık misafir aldım mercimek çorbası pirnç pilavı barbunya kavurma lahmacun brokoli salatası havuç tarator çeşitli içeceklerle dolu dolu bi sofra olmuştu
Asel_Asya2020 Sedaa bende öyle düşündüm vallahi küçük kızımda kalça çıkıklığı var birde pek kendi durmuyor kucak istiyor anca bu kadar oldu 😂
TombulHatun Sedaa ay iyi yapmışsın o zaman dedim kendi yaptıysa helal olsun vallahi kıza 😁 annem hep öyle yaptırır hepimizin buzluğu doludur lahmacun çok pratik valla eline sağlık
Manuka10en Ramazanda misafir almıyorum, hiç uğraşamam valla🤭kendi yemeğimizi zor yetiştiriyorum, işten gelip koştur koştur. Bide misafir alamam.
mamacita Saripapatyaaa kuzu incik çok pratik oluyor, kurudu, soğudu derdi olmuyor. Kısık ateşte 3 4 saat pisir lokum gibi olur. Hemde zahmetsiz. Sadece fiyatı biraz tuzlu😂
Rouge Asel_Asya2020 yinede cok dolu ve güzel yemekler yani böyle seviyorda olabilirsiniz ..bayılırım yogurt corbasına bizde yarmayla yapıyoruz🤤 ellerine saglık❤️🌸
tde_kbr Tarhana çorbası Ispanak borani Fırında paçanga böreği Salata Hünkar beğendi Bademli pilav Milföy pasta En son menüm böyleydi 😌