Annem 47 yaşında son bı senedir olmayan şeyler görüyor söylüyordu ve sesler duyuyordu. Sesleri babam onun beynine koyduğunu düşünüp babamdan nefret etmeye başlamıştı. Kendi kendine konusuyordu. Biz çocukları ona kötülük ettiğimizi düşünüyordu. Ne yaptıysak da bı senedir hastaneye gitmedi. Ama geçen ay baş ağrısı uyku sorunu çoğaldığı için de hastaneye gitmeyi kabul etti. Nöroloji flimler filan çekti randevusu beklerken sonuç göstermek için annem dün gece kriz geçirdi. Hastanede bağırıp çağırdığı kendine zarar verme olduğu için yatis verilmiş. Doktor 15 gün hastanee de kalıcak ama siz gormuyeceksiniz demiş. Bugün hastaneyi aradilar annemle kardeşim konuştular 5 dk gelin beni çıkarın burdan ben deli değilim demiş. Ağlıyormus ben korkuyorum burda yalvarırım çıkarın demiş çok kötüyüm ne yapacağımızı şaşırdık hastane yatıp iyileşen var mı daha kötü olur mu çok zor durumdayız.

Aslmn Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Sizede kolaylık 🙏🏼

Aslmn anlattıklarınızın birebir aynısını kardeşimin kayınvalidesi yaşadı.15 gün hastanede yattı sonrasında hastaneden çıktı düzelme olmuştu fakat 2 haftada bir iğnesi oluyordu iğneyi kullandığı sürece bir daha aynı durumu yaşamadı krizde geçirmedi.bir defasında memleketine gittiği için orada iğne yaptırmamışlar ozaman kriz geçirmiş.şuan hastanede ilaç tedavisine başladılarsa kendini öyle kötü hissetmediği için orada hasta olmadan tutulduğunu düşünebilir.yani hastane çıkışı düzenli aksatmadan iğne takibi yaparsanız herşey normale döner inşallah

Goat anneme daha tanı koymadılar pazartesi doktorlar gelicek demişler ama orda daha kötü olucak diye korkuyoruz inşallah annem de çıkınca düzelir

Aslmn emin ol orada daha iyi olacak sizlerde destek olun kendini iyi hissetsin çok gecmis olsun

Goat öyle beni bıraktınız diye ağlaması bizi mahvetti onun iyiliği için tedavi olman gerekiyor anne diyoruz ama kabullenmiyo teşekkür ederim

• Goat bunu yanıtladı.
            • Goat bunu beğendi.

Aslmn teşhis konuldu mu bu birincisi ikincisi inanıp inanmamak size kalmış tabiki doktor gözetiminde birlikte çalışan cinci hocalar var mesela salih memişoğlu ama adam vefat etti. Yani bilemiyoruz Bazı şeylerin çözümü gerçekten tıb ve bunu inkar etmek olamaz ama başka varlıkların varlığıda inkar edilemez

2zlerim emar egg sonuçları vardı yarın doktorlar gelicek bakıp araştırıp teşhis koyulucak demiş nöbetçi doktor annem sakinleştirici iğne yapılmış etki etmemiş hastanedekii annemi tutan herkes cin olabilir mi hocaya gittiniz mi demiş annem bı senedir evden çıkmıyordu bı yere gitmiyordu kaç defa götürmek istedik ama ona kötülük edicegimizi düşünüyordu odaya kendini kitliyordu

Aslmn Evet tedavi görmesi gerekiyor ona iyi gelecek korkmayın daha güzel olacak hersey

Anilla inşallah iyileşir bı senedir çok yorulduk teşekkür ederim

Aslmn ben cindir değildir demiyorum teşhis önemli ama eğer bi cinci hocaya gidecekseniz doktorlarla çalışıyor mu araştırın lütfen almanyada bu tür hastaneler var ama bizde maalesef yok

Aslmn ay çok üzüldüm yaa. Benzer olayını kayınvalidem yaşamıştı. Rahmetli kayinpederim karısını korkutmak için yastığının altına bıçak koymuş o zamandan beri psikolojisi çok bozulmuştu. Kocası öldükten sonra bile iyileşemedi. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yattı 1 ay orada tedavi gördü.

Aslmn canım sakın çıkarmayın benim annem sizin annenizden daha ağır şeyler yaşadı hiç duydunuz mu bilmiyorum ama Manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattı hemde 2 defa yemek yemiyordu sürekli bağırarak ağlıyordu bize öldürecek gibi bakıyordu su dahi içmiyordu yemeğin içinde falan böcekler görüyormuş hep öyle diyordu sürekli intihara kalkışıyordu duvarlara dikilip saatlerce bakıyordu hiç uyumuyordu daha neler neler ve 36 yaşındaydı bunları yaşarken çok uzun süre kaldı hastanede ama şu an çok çok iyi anlatamam eskisinden bile iyi ama ilaçlarını hiç bırakmaması gerekiyormuş doktor öyle demişti ama Allah’a şükür geçti bence çıkarmayın emin olun ordan düzelip çıkıyorlar ama tabi doktor da çok önemli bilginiz olsun

Ayazcyln benim annem de son zamanlarda yemek yemeyi bırakmıştı çıkarmak istemiyoruz çünkü evde perişan oldu ama ağlamış beni burda bırakmayın diye evde de hep babama bağırıyor çıkar kafamdan bu sesleri diyor doktorlara da bağırdığı için hemen yatış verdiler çok sevindim annneniz için rabbim inşallah annem içinde sevinmeyi nasip eder