Annem psikyatri yatış verdi
Aslmn teşhis konuldu mu bu birincisi ikincisi inanıp inanmamak size kalmış tabiki doktor gözetiminde birlikte çalışan cinci hocalar var mesela salih memişoğlu ama adam vefat etti. Yani bilemiyoruz Bazı şeylerin çözümü gerçekten tıb ve bunu inkar etmek olamaz ama başka varlıkların varlığıda inkar edilemez
- Düzenlendi
2zlerim emar egg sonuçları vardı yarın doktorlar gelicek bakıp araştırıp teşhis koyulucak demiş nöbetçi doktor annem sakinleştirici iğne yapılmış etki etmemiş hastanedekii annemi tutan herkes cin olabilir mi hocaya gittiniz mi demiş annem bı senedir evden çıkmıyordu bı yere gitmiyordu kaç defa götürmek istedik ama ona kötülük edicegimizi düşünüyordu odaya kendini kitliyordu
Aslmn ay çok üzüldüm yaa. Benzer olayını kayınvalidem yaşamıştı. Rahmetli kayinpederim karısını korkutmak için yastığının altına bıçak koymuş o zamandan beri psikolojisi çok bozulmuştu. Kocası öldükten sonra bile iyileşemedi. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yattı 1 ay orada tedavi gördü.
Aslmn canım sakın çıkarmayın benim annem sizin annenizden daha ağır şeyler yaşadı hiç duydunuz mu bilmiyorum ama Manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattı hemde 2 defa yemek yemiyordu sürekli bağırarak ağlıyordu bize öldürecek gibi bakıyordu su dahi içmiyordu yemeğin içinde falan böcekler görüyormuş hep öyle diyordu sürekli intihara kalkışıyordu duvarlara dikilip saatlerce bakıyordu hiç uyumuyordu daha neler neler ve 36 yaşındaydı bunları yaşarken çok uzun süre kaldı hastanede ama şu an çok çok iyi anlatamam eskisinden bile iyi ama ilaçlarını hiç bırakmaması gerekiyormuş doktor öyle demişti ama Allah’a şükür geçti bence çıkarmayın emin olun ordan düzelip çıkıyorlar ama tabi doktor da çok önemli bilginiz olsun
Ayazcyln benim annem de son zamanlarda yemek yemeyi bırakmıştı çıkarmak istemiyoruz çünkü evde perişan oldu ama ağlamış beni burda bırakmayın diye evde de hep babama bağırıyor çıkar kafamdan bu sesleri diyor doktorlara da bağırdığı için hemen yatış verdiler çok sevindim annneniz için rabbim inşallah annem içinde sevinmeyi nasip eder
Aslmn geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🙏
Arasemir11 sağolun Allah razı olsun
Aslmn sizofreni belirtileri bunlar haluslunasyon resmen
Benim çok yakın arkadaşım da böyle olmuştu, küçük bebeğini bile atma girişiminde bulunurdu, bu tarz şeyler onda da hamileyken başladı zor durum..
Onun da iğne tedavisi hamileyken başladı sabır & güç isteyen durum🙏🏼
Banuyildirimmi doktor bile direkt şizofreni demedi nöroloji bakması lazım dedi 40 yaşında sonra şizofren başlaması beklenmeyen bir şeymiş annem sinir krizi geçirince yatış verip arastiricaz dediler
incilikaftan Arkadaşınız çok üzüldüm Allah şifalar versin inşallah hemde çok sabır lazım hele ki hasta olduğunu duydugi seslerin farkında olmadığı için yani o sesleri biz yapiyormusuz gibi bizden nefret etmesi okadar zor ki anlatamam
Sana daha iyi olucagini ispatlayabilirim ama kanıtlayamam su an akıl saglihi yerinde değil ne dediğini bile bilmiyor olabilir en güzelini yapmışsınız bu onun iyiliği için evde tedaviyle uykusu düzene giremez