bitterdelisi24 Sheyma tamam banada 26 yasında iki cocuk annesının sheymaaaa diye isim açıp kankilorrr selammm diye giriş yapması mantıklı gelmedi .. öyle diyorsan öyledir ama ne diyeyim
Sheyma bitterdelisi24 bu benim kisiligim bunun sana mantikli gelmesi ne kadar umrumda olabilirki ? Konu sizin beni birine benzetmis olmaniz . 2 cocuklu biri bu sekilde giris yapamaz diye bir kural mi var ?
Miranidilmom Cicikiz bu married olayı ne ben kaçırmışım marriedı biliyorum ama üçüzleri vardı biri eşinin ilk evliliğinden bi çocuk vardı filan erkek çıktı demeyinde 😬
Ecivicivokke ZRaporu bir ben mi unutmuyordum ya kasa sadece bana emanetti büyük bir mağaza da o yüzden sorumluluktan dolayı sanırım hiç unutmamisimdir 😎
ZRaporu Ecivicivokke olabilir benim başka sorumluluklarım da vardı herhalde o yüzden akşamları çok unuturdum.🫣
Esmerkiz bitterdelisi24 kendilerini ister istemez ele veriyorlar😁hergün başka hesap açıp giriş yapıyorlar😁
Ecivicivokke ZRaporu benimde vardı 4 mağazayı 2 kişi kapatmamiz gerekiyordu herseyiyle uğraşıyordum ama akşam parayı Z raporuyla zarfa koyup kaldırmam gerekiyordu ondan unutmuyordum 🤭 bir de çıkmadan onu bilgisayara işlemem de gerekiyordu 🙄
ZRaporu Ecivicivokke kasiyerlerin sorumlulukları zor ya. Ben para işlerini pek sevmem. Bir de dikkat dağınıklığı had safhada. O yüzden benim işim yöneticilikti 😅
Cicikiz bitterdelisi24 aman bittercim yorma kendini belli olur üç gün sonra yüksekten atarsa married dir,😂😂🤣🤣
Cicikiz bitterdelisi24 kız ben iyki married olayından önce gelmişim yoksa benide linclerdiniz kocasına çiçek aldiramayan cici kızım ben bı çiçek için bir hafta kocama vermeyen ben 😅😅😁
Deleted21 bitterdelisi24 bende yapamadım önce uzun bir süre takip ettim ne ,ne degil diye.😊 Ama diğer uygulamalarında kullanan varmiş biliyorlardır nasıl olduğunu , ben hiç kullanmadım burası tek .