Miranidilmom Cicikiz bu married olayı ne ben kaçırmışım marriedı biliyorum ama üçüzleri vardı biri eşinin ilk evliliğinden bi çocuk vardı filan erkek çıktı demeyinde 😬
Sheyma bitterdelisi24 bu benim kisiligim bunun sana mantikli gelmesi ne kadar umrumda olabilirki ? Konu sizin beni birine benzetmis olmaniz . 2 cocuklu biri bu sekilde giris yapamaz diye bir kural mi var ?
Ecivicivokke ZRaporu bir ben mi unutmuyordum ya kasa sadece bana emanetti büyük bir mağaza da o yüzden sorumluluktan dolayı sanırım hiç unutmamisimdir 😎
ZRaporu Ecivicivokke olabilir benim başka sorumluluklarım da vardı herhalde o yüzden akşamları çok unuturdum.🫣
Esmerkiz bitterdelisi24 kendilerini ister istemez ele veriyorlar😁hergün başka hesap açıp giriş yapıyorlar😁
Ecivicivokke ZRaporu benimde vardı 4 mağazayı 2 kişi kapatmamiz gerekiyordu herseyiyle uğraşıyordum ama akşam parayı Z raporuyla zarfa koyup kaldırmam gerekiyordu ondan unutmuyordum 🤭 bir de çıkmadan onu bilgisayara işlemem de gerekiyordu 🙄
ZRaporu Ecivicivokke kasiyerlerin sorumlulukları zor ya. Ben para işlerini pek sevmem. Bir de dikkat dağınıklığı had safhada. O yüzden benim işim yöneticilikti 😅
Cicikiz bitterdelisi24 aman bittercim yorma kendini belli olur üç gün sonra yüksekten atarsa married dir,😂😂🤣🤣
Cicikiz bitterdelisi24 kız ben iyki married olayından önce gelmişim yoksa benide linclerdiniz kocasına çiçek aldiramayan cici kızım ben bı çiçek için bir hafta kocama vermeyen ben 😅😅😁
Deleted21 bitterdelisi24 bende yapamadım önce uzun bir süre takip ettim ne ,ne degil diye.😊 Ama diğer uygulamalarında kullanan varmiş biliyorlardır nasıl olduğunu , ben hiç kullanmadım burası tek .
bitterdelisi24 Deleted21 çoğumuz öyledir sanırım önce bende uye olmadan takıp ettim daha sonra uye oldum :))