Capkinkedi benim yaptığımda tam olarak bu ama galiba hormonlarmış noldu ya şimdi bana😂😂😂
Yeni katıldım 💕
- Düzenlendi
SevdaMY ne guzel demıs Capkinkedi mmmm herkesle anlasıcaz diye bırsey yok zaten .. kimine ısınırsın kimıne gıcık olursun :) ama genelde herkes iyidir 🥰
bitterdelisi24 kesinlikle dediğiniz gibi
Eskobar Kız bi de ikiz olunca tavan ne ki uzaya çıkıyordur o hormonlar😂😂 sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏
Eskobar ya hadi be git paikolağa mi gidicen nereye gidicen geçmişe takılıp kalmışsın kötü bakıyorsun kötü düsünüyorsun ki herkesi öyle sanıyorsun bencede muhattaba gerek yok hamileymişsin bizde hamile olduk neyin ne olduğunu biliyoruz ki sen durman gereken yeri bilseydin ben de bilirdim emin ol
Capkinkedi inşallah mide bulantılarım bile başladı sorma daha 6. Hafta çok hızlı
bitterdelisi24 🥰🥰hepsi kocalarımız yüzünden dolup dolup burda patlıyoruz. Atın tüm suçları kocalara 😂😂
Kızlaaarr hadi kapatın bu konuyu sohbete geldik suraya uzatmayalım
Eskobar Bitmiycek sanıyorsun ama o bulantılar birden kesiliyor. Sen bile anlamıyorsun😅
SevdaMY bende Tekirdağ Tekirdağ’ın neresindesin
Capkinkedi zaten biley yiyemiyorum yediğimide çıkarcam diye korkuyorum şimdiden hiç yiyemezsen bebekler zayıf olursa korkusu var bide tedaviden dolayı progesteron ve estramon takviyesi iyce bitirdi
Queen_Mommm kapaklı sen
SevdaMY Malkara ☺️