SevdaMY pardonda bu ne şimdi baş hakaret değilmi sen havlama diyince hiçbiley ve ben kemik diyincemi problem kusura bakma kapa konuyu muhattaba gerek yok

SevdaMY evet hamileyim napcaksın olmasaydın falanmı diyceksin

Eskobar Kız bi de ikiz olunca tavan ne ki uzaya çıkıyordur o hormonlar😂😂 sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏

Eskobar ya hadi be git paikolağa mi gidicen nereye gidicen geçmişe takılıp kalmışsın kötü bakıyorsun kötü düsünüyorsun ki herkesi öyle sanıyorsun bencede muhattaba gerek yok hamileymişsin bizde hamile olduk neyin ne olduğunu biliyoruz ki sen durman gereken yeri bilseydin ben de bilirdim emin ol

Eskobar yok öyle laflar senin gibi şahsiyetlerin işi ben sadece Allah kucağına almayi nasp etsin derim..

Kızlaaarr hadi kapatın bu konuyu sohbete geldik suraya uzatmayalım

Eskobar Bitmiycek sanıyorsun ama o bulantılar birden kesiliyor. Sen bile anlamıyorsun😅

Capkinkedi zaten biley yiyemiyorum yediğimide çıkarcam diye korkuyorum şimdiden hiç yiyemezsen bebekler zayıf olursa korkusu var bide tedaviden dolayı progesteron ve estramon takviyesi iyce bitirdi

SevdaMY Tekirdağ nasıl bir yer? Atama ile gelsek güzel olur mu, önerir misin? Gördüğüm şehirler hakkında bilgi alacağım bundan sonra 😄

Marbled tekirdağ güzel ya yardim sever cana yakın insanlar köftesi ve rakısıyla bilinir