Prensesannesiiiiii canim benim durumun ölmekden degilde bayilmakdan korkuyordum ve icime sürekli yüksekden atliyormus gibi bir Adrenalin hissi asiri heycan duygusu yani sanki cok kötü birsey olmus gibi bi daralma kalp carpintisi nefes alirken zorlanma ve bunlara odaklandikca hakkatten bayilmisligim var, bu sebepten hayatim bitmisdi hic birsey yapamiyordum markette gitmek bile kassada sira beklerken bayilirim diye cok zordu benim icin.. Gelelim nabdima doktoruma gittim durumumu anlattim psikolog degil ev doktoru bu bana bir sakinlesdirici hap yazdi anti deprassan degil bana dediki hergün ic birtane hic o duruma gelmeyi bekleme diye senelerce kullandim ve psikolikde olsa beni rahatlatior du daha sonra bir damla kullanmaya basladim o gün bu gündür yanimda egerki yine kötü olursam icerim diye yani sana demek isdedigi ilacdan tedaviden korkma hic Birsey yapmadan psikolojik rahatsizlikdan kurtarmasi zor simdi aradan seneler gecdi evlendim oglum oldu hala korkusunu tasiyorum bazen allahim yine öyle olurmu um diye ama yok müsade etmiyorum sende sorunu um kaynagi nedir neden yiceklerden zehirlencegini düsünüyorsun bu arada yazima kusura bakma yurddisindan yaziyorum😵🥴❤️