• Muhabbet
  • Kendi evimi sürekli pis hissediyorum

Cicikiz İlaçları düzenli kullanmak ciddi anlamda takıntıyı sıkıntıyı azaltır. Ama ondan hariç illa bir şey yapmak istiyorsanız sadeleşmenizi tavsiye ederim. Yani evin nefes alacak alanı açılsın. Fazladan aksesuar, sehpa, eşya, kırlent ne varsa elden çıkarın. Bir odada sadece koltuk halı ve üniteyle yaşanabiliyor tecrübeyle sabit. Üstelik temizlik de eskisinden daha kolay oluyor. 🌿 Temizlik sürenizi de sadeleştirmiş olursunuz bu takdirde.
Dağınıklık azaldığı zaman gözünüze temiz gelir belki. Çünkü temiz evi temizlemeniz sizi de ruhunuzu da yorar..

Cicikiz Bu ben.. sabahtan akşama temizlik yapar canım çıkar ama hala hep bir eksik bulurum. okb diyorlar buna takıntı haline getirmişiz

Cicikiz Sen tek çocukla böylesin ben tek bebeyle bu düşünceye kapılıyorum herkesin evi mis gibi benim ki hep pis gibi hissediyorum inan ki her gün süpürür lavaboyu tuvaleti yıkar her yemekten sonra dolap kapaklarını silerim yine de aynıyım bilmiyorum hiç iyi bi sey değil 🤦🏼‍♀️

Cicikiz vallahi kendimi yorma sonuöta sen bir annesin ne kadar temizlesene arkanı döndüğünde dağınık olabilir kendine zaman ayır işe ayıracağın zamanı birazda takıntımı aşmalısın gerçekten bem haftada bir kolmple süpürüyorum hafta içleri sarjlıyla gayette temiz hissediyorum

Cicikiz ben de öyleydim donlarıma varana kadar hatta sofra bezine kadar ütülüyordum gidenin ardından koltuk siliyordum sonra gücümün tükendiğini elime ve çocuğum ayıracağım zamanı saçma şeylere ayırdığımı farkettim şimdi evimi bok götürüyor umrumda değil

PiTi evime insan istemiyorum resmen ya kimse gelmesin istiyorum arkadan temizlik yapacam ya daha kotu oluyorum

• PiTi bunu yanıtladı.

bayangamzelili haklısın ama işte bir gün toz almiyim yer sıomiyim aman okb azıyor da azıyor beynim susmiuo

Semanur21 offoff cidden güzel işe yarayan esyalar var evde neyi atayım

Deleted21 yok kız dağınıklık yok aldigumu yerine koyarım çocukların oyuncakları yukarda odada oyuncak odasında orda oynarlar orda kalır ayağımın altında hiç oyuncak vs olmaz yani sürekli toplu evim

Cicikiz valla canım beni anlatıyorsun yaa ama dünyanın sonu değil hiç bir eşya senden benden kıymetli değil önce ben iyi olacağım sonra herkes iyi olacak. Her şeyi bırak bak ilk zamanlar oturup ağlarsın ben pis oldum diye ama sonra varya ben boşa yaşamışım diyeceksin

PiTi valla ya ilaç iyi gelmişti sonra içim el vermedi bıraktım kötü oldum gene

• PiTi bunu yanıtladı.