Deletedmom2 amin canım cümlemizin inşallah hayırlısıyla 🥰
Rahim filmi
Semanur21 göğüsleri de agrım aya basladı
Seraymesut35 valla canım benim genelde adetten önce ağrır dört beş gündür baya ağrıyo benim ve adetime daha var diye biliyorum tabi çokta düzensizdir sen kan testi yapmadın mı
Semanur21 adet ım gelseydı şimdi biter Di ama gelmedi ve bana 10 gun bekle dendi suan 7gun dur gelmedi perşembe gunu 10 gun olucak ve simdi versem cıkar mı bilmiyorum
Seraymesut35 versen çıkar canım adetten önce bile çıkıyor hatta verirsen net belli olur bence direk git ver niye o kadar boşu boşuna strese giriyorsun ki
Semanur21 benimle aynı gun adet olup bugun olmayan bıro var 6 haftalık gebe imiş annem bekle diyor napsak bilmiyorum
Seraymesut35 canım bazen adetler değişiklik gösterebiliyor mesela ben geçen ay ablamla aynı gün adet oldum benim ablam adet oldu ama ben daha olmadım o yüzden stres yapma nasibinde varsa zaten olacaktır ama beklemeyede gerek yok zaten gecikmiş seninki sen yarın git testini ver bu stresten kurtul eğer pozitifse ki inşallah hayırlısıyla pozitiftir boşuna böyle stres iyi değil git ver kurtul en azından net bilirsin ya vardır ya yoktur diye
Semanur21 dogru soyluyorsun
Bn bu sefer hiç stres yapmadım aklıma bile gelmedi sadece adet im 1 hafta gecikti cıkmaz sa dıye korkuyorum
Seraymesut35 işte buda stres git yap kurtul
Semanur21 cuma günü gidiyorum nasip bakalım
Seraymesut35 hadi hayırlısı canım benim 💜
Semanur21 inşallah
Buraya nasıl resim atabilirim bir şey göstericem de
Semanur21 2 kez falda 3 kez ruyada bebek haberi var ne anlama geliyor
Seraymesut35 googleden resim yükle yaz kopyalayıp yapıştır buraya
Seraymesut35 canım fala inanma uydurmadır zaten rüyada inşallah hayırlısı olur güzel haber alırsın
Semanur21 ruyada 3 kez ben 3 kez annem 3 kez kayınvalidem gormüs
Seraymesut35 canım çok takıyosun bu kadar stres yapma kenine günahsın stres yaptıkça olmuyor kafandakileri bi sil önce
Semanur21 oyle de napıyım