• Muhabbet
  • Kendi evimi sürekli pis hissediyorum

Kızlar iki bebem var evim dubleks hergun siler supurum toz alırım ama hala pis mis gibi ya dra bile gittim ilaç verdi takintiliymisim emziriyorum dedim ama verdi yinede içime sinmedi bıraktım off akıl verin delircem ya

Kimsecikler yok mu huu

Cicikiz kız benim evi hergün robot süpürüyo ben evime pis demiyorum da sen hergün silip süpürdüğün eve pis mi diyorsun. Eziyet etme kendine mis gibi de temiz evin

TombulHatun kız bende de robot var günde üç kere geziyo evin içinde ben yukarsini supurugen o aşağısını süpürüyor ben asagiyi yaparken o yukarsini hergun inanki sil şupur toz al tuvalet banyo yıkıyorum üç tane klozet üç tane lavabo iki duşa kabin var düşün artık 4 tane balkon var aticam kendimi balkonlardan aşağıya bıktım artik

Cicikiz ya hergün banyo yıkanır hergün süpürülür ama buna rağmen evim pis diye düşünme psikolojik seninki neden pis olsun. Yıpranırsın böyle çok

Cicikiz Ben de her gün süpürür iki günde bi silerim banyo tuvalet ger gece zaten fiks. Takıntılı bir insanım temizlik ve düzen konusunda fakat buna rağmen içim çok rahat evim tertemiz, bence sen de biraz rahat ol 🥰🥰

Cicikiz bende hergün süpürüp siliyorum, benimde 2 kücük cocugum var, hatta bazen günde 2-3 kere süpürdügum bile oluyor malum cocuklardan. Her gece yatmadan önce banyo wc yıkar, mutfak dolap kapaklarini, ocağı siler, tezgahı cifleyip yatarım. İcim çok rahat, evim mis gibi 🧚‍♀️😊 eminim senin evinde cok temizdir, sadece sen takıntılısın o kadar.

Sedaa bende hergun bunları yapıyorum ama içim hep huzursuz pismis gibi

Cicikiz Doktor yöntemi söylemiş sana. Biz ne desek boş. Emzirmeye engel değil mi ilaç acaba? Bile bile verdiğine göre sorun olmayabilir. Barış Muslu’yu araştır bir de. Psikolojik sorunları, takıntıları, travmaları, kötü alışkanlıkları bıraktırma konusunda iyi olduğu söyleniyor.

Cicikiz bence pis degil de belki dağınıktır , yani benimki öyle . Gündüzleri bile temizlerken diyer yandan çocuklarım dağıtıyor. Onları uyuttuktan sonra en son tekrar topluyorum gırgır vs ama sabah hiç yapmamişim gibi oluyor . Ben çocuklarım eğlensinden yanayım , bazen tüm oyuncaklar salona gelir dağılır falan . İlk çocuklarım olduğunda bende deliriyordum çünkü hep toplu temiz olsuna alişkındım . Mesela bugün balkonun camını silerken çocuklarımda cama kalp çizdi ❤️. Canları sağ olsun , zamanla bizim evlerde daha toplu temiz olur , eğer anneysek bunları bu kadar düşünmemeliyiz .onlarla geçirdiğim en kaliteli zamanı dünyanın hiç birşeyine değişmem . 😊neyse ben fırını temizlemeye gidiyorum😂

Cicikiz İlaçları düzenli kullanmak ciddi anlamda takıntıyı sıkıntıyı azaltır. Ama ondan hariç illa bir şey yapmak istiyorsanız sadeleşmenizi tavsiye ederim. Yani evin nefes alacak alanı açılsın. Fazladan aksesuar, sehpa, eşya, kırlent ne varsa elden çıkarın. Bir odada sadece koltuk halı ve üniteyle yaşanabiliyor tecrübeyle sabit. Üstelik temizlik de eskisinden daha kolay oluyor. 🌿 Temizlik sürenizi de sadeleştirmiş olursunuz bu takdirde.
                  Dağınıklık azaldığı zaman gözünüze temiz gelir belki. Çünkü temiz evi temizlemeniz sizi de ruhunuzu da yorar..

Cicikiz Bu ben.. sabahtan akşama temizlik yapar canım çıkar ama hala hep bir eksik bulurum. okb diyorlar buna takıntı haline getirmişiz

Cicikiz Sen tek çocukla böylesin ben tek bebeyle bu düşünceye kapılıyorum herkesin evi mis gibi benim ki hep pis gibi hissediyorum inan ki her gün süpürür lavaboyu tuvaleti yıkar her yemekten sonra dolap kapaklarını silerim yine de aynıyım bilmiyorum hiç iyi bi sey değil 🤦🏼‍♀️

Cicikiz vallahi kendimi yorma sonuöta sen bir annesin ne kadar temizlesene arkanı döndüğünde dağınık olabilir kendine zaman ayır işe ayıracağın zamanı birazda takıntımı aşmalısın gerçekten bem haftada bir kolmple süpürüyorum hafta içleri sarjlıyla gayette temiz hissediyorum

Cicikiz ben de öyleydim donlarıma varana kadar hatta sofra bezine kadar ütülüyordum gidenin ardından koltuk siliyordum sonra gücümün tükendiğini elime ve çocuğum ayıracağım zamanı saçma şeylere ayırdığımı farkettim şimdi evimi bok götürüyor umrumda değil