Ylmzesra peki eşiniz boşanmanızadamı karşı yoksa tek derdi öocukmu yani çocuğa bırak ne yaparsan yapmı diyor

Pikoo çok karşı. Şiddet görmenin sebebi boşanmak istemem oluyor. Çocuk değil derdi aslında çocuğu kullanıyor.

Ylmzesra siz 34 yaşındasınız kocanizin annesi 45 kocanız kaç yaşında

Ufo çok erken evlenmiş öyle diyor. bence 50 felandir da benle yarıştığı için bana 45 diyebilir. Bilmiyorum. Kocam da 34 yaşında. Aynı yastayiz.

• Ufo bunu yanıtladı.

Ylmzesra tuhaf geldi bana kusura bakmayın 11 yasindami doğurmuş 😵‍💫

Ufo 14 yaşında demişti bı ara evlenir evlenmez çocuğu olmuş 14 de evlenmiş. Kadın değişik bı kadın. Herşeyi yalan çok anlam yuklemiyorum ama yaşlı değil genç gorunuyor.
          İnanirmisiniz benle konuşurken diyor ki,
          “Esra bizim zamanımızda bu vardı hatirliyormusun ”
          Güler misin aglarmisin. O dönemde ben vardım sanki. Kuması görüyor beni ve yaşıtı.

Ufo Sağolun. Gerçekten çok değişik. Öyle bir kibir var ki. Ben hayatımda böyle ne gördüm ne duydum. Yap denilen birşey asla yapılmaz. Çünkü ona biri yap diyor aynı şey kocam kişisin de de var. Ölüyorsun su iç desen sen dedin diye o suyu içmez gerekirse boğulur ölür. Ki bunu kaynana kisisinde yaşadım. Boğuluyor su iç dedim diye içmedi. Ama bir gebermedi cehennem zebanisi.

Ylmzesra çok kötü manipüle edilmissin çok çok üzüldüm ya mesleğinde var bence cesaretini kırdıkları için daha da çok cesaretle meclisin böyle insanlarla ömür geçmez bebeğine yazık olur nasıl o insanların yanında büyütecek sin evladini birde kendilerine benzetmeye çalışırlar Allah korusun tam düşmeden tekrar ayağa kalkmak işin kendine gelmelisin evladın için ayakta dik durmalisin çok bosluktasin yazdıklarına göre ama sen herşeyden önce bir annesin ve anneler her zaman evlatları için ayakta durmak zorundalar ben de yeni evliyken öyleydim ama bebeğim olduktan sonra daha çok güçlü hissediyorum kendimi tavrımi koyuyorum hep susarsın ağlardım artık söylüyorum ve asla ağlamıyorum rabbim sana güç versin 💙

Ylmzesra öyle içten derinden hissettim ki acını ne desem yarana merhem olmıcak ama şunu bil sadece Allah var ve bu dünya geçici

Eddyy Evet gerçekten buna tutunuyorum. Rabbim büyük. Hiç isyan etmedim. Bu bir sınav farkındayım. Benim Veli’m Rabbim. Biliyorum ben de güleceğim. Çünkü ben de Allah’ın kuluyum 🙏

Kbss herşeyi evladım için yapıyorum inanın. Sadece 1 ve son hamle kaldı. Cesaretim olmaması da yine evladım için. Nasıl bakarım diye değil. Birsekilde ulaşıp bizi ayirirkarsa diye.
                  6 aylık bebeğimi 40 derece ateşi varken kucağından aldilat günlerce. 9 saat getirmediler. Ann e sütüne aşık asla mama almayan bebeğime mamayı dayadilar. Kucağıma getirdiklerinde yavrumun ağlamaktan yüzü gosu sis gelirdi. Bana ve çocuğuma bunları yaşattılar.

• Kbss bunu yanıtladı.
                  • Kbss bunu beğendi.

Ylmzesra aminn inşallah anası ablası dolduruyor çok güzel saliolar başta beraber yasioduk eziyet bildiğin işkence cekiodum sonra ayırdık şimdi yine altlı üstlü yaşamaya mecbur kaldık ama ne çektiğimi ben biliorum

fistikli_gaymakli_baklava sizde görümce de varmış. El kızına eziyetten zevk alıyorlar. Benim annemin de gelini var. Asla benden ayırmaz. Bir eli yağda bir eli balda. Hicbirseyine karışmaz. Kendi işini kendi yapar iş bile yaptırmaz.
                      Kocaniz kaç yaşında. Neden dinliyorlar bu kadar annelerini hadi dinliyor neden eziyet ediyorlar. Allah ıslah etsin.

Ylmzesra çok üzüldüm gerçekten allah yar ve yardımcın olsun dilerim bir gün istediğin gibi bir hayat sürersin

Ylmzesra amin inşallah 31 yaşında küçük mu sanki işlerine gelio onlarinda ana kuzusu olmak kaynanamın kwnsi kızları melek bizler şeytaniz gözünde kendi ağzıyla açık qck soluuo zaten kadının beş gelini var en çok bana takmış durumda çünkü ben onlar gibi deilim iki yüzlü yalancı şeytan gibiler görsen dersin bunla insan mı

Ylmzesra biz ne desek sen ne kadar anlatsanda senin kadar bilemeyiZ.üzülecekler felan diye büyüklerinden saklama. Anne baba bu yüzden varlar. Benim evladım olsan bir dakika tutmam orada seni. Fazla korkutmuşlar seni. O kadar bencil bir adam sana hiç birşey yapamaz. Anne babana anlat herşeyi. Sana en doğru yolu onlar gösterir bizler değil. Yabancı dilin var mı? Yurt dışı çalışan bir şirketle anlaşıp evli iken çocuğu alıp yurt dışına gitsen, sonra da boşanma davası açsan çok mükemmel olurdu

Ylmzesra rabbim sana ve evladına yardım etsin güç kuvvet versin 🙏🤲