Ylmzesra annem her zaman derdi ki karşı tarafa asla hassas oldugun yeri gosterme yoksa seni ilk ordan vurur ve cok dogru cidden karsindaki kim olursa olsun seni ilk ordan vuruyor senin esin olacak adam da ailene olan hassasiyetinden vurmuş seni ama ciddi oldugunu her zaman belli et sakin yenik düşme akıllı bir kadinsin belliki ve yasin da 34 olgun bir insansin. Benim babam bana hep bu hayattan 2 şey cok onemli kizim derdi , birincisi işin ikincisi eşin cunku bir ömür bu ikisiyle geciyor derdi. Evlilik zaten bambaska birsey ya sevgilikle nisanlilikla alakasi bile yok ama umursama ilk hatayi biz kadinlar olarak orada yapiyoruz kavga ediyoruz mesela yuzumuzden belli oluyor uzgun olduğumuz falan ama erkekler oyle degil yemeklerini yiyor, tv izliyor, oyun oynuyor, disari cikiyor oysa biz üzülüyoruz onlarda icten ice ya bak kavga ettik ama üzülüyor beni seviyor söyle boyle moduna giriyorlar oysa kavga da etsek bizde kendi hayatimiza baksak bensiz de mutlu diyecekler o yuzden esin icerde tv keyfi yaparken sen odada o adam bile denmeyecek adam icin hic aglama derim ve cidden bosananiliyorsan bosan kolay kolay kimseye ayril bosan vs demem bir yuva yıkılsın asla istemem ama bu herseyi hakeden cinsten