Aybenlolo Lavanta123 size o kadar üzüldüm ki bir anneyi yavrusuyla canın dan canla tehdit ekmemek gerek bnce helede bunu eşim kocam yol arkadaşım dediğimiz kişi yapınca daha Bi koyar insana ben böyle şeyler yaşamadım ama etrafımda yaşayan tanıdıklarım çok oldu size tavsiyem hiç kimse hiç bir şey yapamıyor siz dimdik haksızlığın karşısında durduktan sonra annem hep bana derdi ki kızım bir yanlış bir haksızlık görüyorsan susma susmaki seni sindiremesinler unutma havlayan köpek ısırmaz ben hiç susmadı o yuzden bırakın beni başkasını görsem bile savundum savaştım ona yol gösterdim
Ylmzesra Aybenlolo önceleri hakkımı savunuyordum eski ben dim o zamanlar. Ama her ses çıkardığımda şiddet gördüm. Her defasında daha agirini gördüm. En son boğazıma bıçak dayadı. Kulak zarını patlattı. Ondan sonra korktum ben. Evet dedim bu hasta ve beni doğrayıp atabilir aileme de kötülük edebilir. Yapamadım yapamıyorum. Çok korkuyorum.
bayangamzelili Ylmzesra yazarken kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım ama o kadar zor bir hayat yaşıyorsunuz ki eşinizin kesinlikle tedavi olması gerekiyor o dediğiniz fanteziler eşini ezen cehalet zihniyeti değersiz yapması Allah size sabırlar versin böyle ömür geçmez daha yeni evli gibisiniz bu şekilde nasıl yapacaksınız evladınıza yazık
Ylmzesra bayangamzelili evet kafasındaki kadın profili çok kötü. Hep sus sus sus. Hiç konuşamam. Birşeye itiraz ettim diyelim hemen şssss saygılı ol der sertçe. Dilin fazla uzadı koparın dilini der. Evinde annesi babasının ağzına tukuruyor ama bana esir hayatı. Ona herhangi birşeyden dolayı hayır deme lüksüm yok. Hemen şiddet. Oraya gidelim mi bunu yapalimmi yok. Oraya gitcez bunu yapcaz. Çocuğumu bana sormadan alıp anasına götürüyor. Sen kimsin diyor. Daha süt bevegi benim yavrum. İtiraz etsem şiddet olacak. Artık gücüm yok. Sindim sustum. Hergun ölüsü gelsin eve diye dua ediyorum.
Ylmzesra Hemsireanneg zaten bunu yaptım dava açtığımda. Annesiyle olan şeyleri babasına gonderecegimi söyledim. Bırakın çocuğumu dedim. O zaman daha çok musallat oldu ve beni kaçırdı getirdi. Ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum ailece üstelik. Ve sağlıklı olmadığı için zaten korkuyorum. Normal biri olsa korkutmak için yapıyor diyecegim. Bilmiyorum çıkmazın içindeyim.
Ylmzesra Cikkoooo biz de sansunluyuz dedemler Trabzon’dan gelmiş köyümüz yok. Hem kaçıp gitmezler ki Bizim insanımızı bilirsiniz onlar da sivri yani artık sinirler iyice gerildi.
Cikkoooo Ylmzesra aaa bende şansındayım şuanda çık gel benim yanıma bebenle eşim polis özel harekatçı birşey olmaz herhal :))
Aybenlolo Ylmzesra bence önceliğimiz bebeğiniz olmalı ve ona göre kafanızda herşeyi kurup planlayıp ona göre hareket etmelisiniz ve biran önce bu adamdan ve aileden kendinizi ve bebeğinizi kurtarnalısınız düşünsenize bebeğiniz canınız ciğerini ilerde birşeyleri farketmeye algıları acımaya başladık ça ya onlar gibi olmayı sevecek yada sizin gibi haksızlığın ve zulmün karşısında ezildikçe ezilecek kendinizi bırakın artık çünkü siz o adamdan bebeğinizi kurtarın a aslında kendinizi de kurtarmış olacaksınız
Colahusu Ylmzesra tabiki canım resmen silahlar falan diyorsun şiddet dşyorsun aileyle tehdit diyorsun daha ne olsun 😔 birde polis savcı eşliğinde olay işlenince güvenilir olabileceğini düşündüm ama baska bi çözümün varsa hiç durma canım sen şuan sabrettiğini düşünüyorsun ama bu resmen boş beklemek olur biliyorım ailen için ama bişeylere koyulman şart allah yanında olsun inşallaj herzaman dua ederim sana canım
Aybenlolo Ylmzesra neden bu kadar şiddete katlanmak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi yapmayın ne olur sizi de bir anne doğurdu gözü gibi baktı anneniz babanız sizin bir saç teli iz için dünyaları yakar yıkar siz neden bu kadar bencilsiniz kendinize o kadar şiddete susmayın gidin polise jandarmaya inanın siz kararlı olduktan sonra bir daha yuzunuzu göstermezler onlara bebeğiniz içinde korkmayın minicik süt yavrusunu o pislikğe zaten vermezler bence biran önce o evde yokken gidin polise hiç kimse bilmesin nerede oldugunuzu aileniz bile
fistikli_gaymakli_baklava Ylmzesra Rabbim yar ve yardımcın olsun seni çok iyi anlayan biri olarak içten söylüyorum emin ol umarım Rabbim tez elden kurtarır 😔😔
Ylmzesra fistikli_gaymakli_baklava sizde mi benzer şeyleri yaşadınız? Amin, Allah razi olsun. Asla söz hakkımin olmadığı bı evde hep susarak yaşamak. Bazen keşke ölsem diyorum.
1dost Ylmzesra O zaman tek çaren yukarda bir arkadaş müge anlıya başvur demiş bencede senin tek çıkar yolun bu o zaman en azından yaptığın şeye değsin madem bu kadar korkuyorsun bırak bilen insanlar halletsin durumu tüm detaylarını anlat müge anlı her detayı vermiyor ekrana ama sen oraya gidince herşeyini anlat ailende yer değiştirsin bu yoluda bir düşün araştır çaresizce oturmaktan iyidir avukatlık işleride hallederler hem ekrana çıkınca öyle bi tarafları yemez size dokunmaya keşke şahitleriniz kamera kaydı falanda olsa silahlı sizi tehtid ederken
1dost Ylmzesra Sen neden ölecekmişsin sen ölsen o evladın ne olacak onların elinemi kalsın o gebersin köpek sen güçlü ol kendin için bu savaşın fitilini yak gücünü topla bu seferki daha planlı olsunki korkutamasın sizi madem tek hareket edemiyonuz dediğim gibi destek alın medyayı kullanın o kadar saçma olaylarda bile çıkan oluyor TV ye sizin davanız daha ciddi onların yanında ve herkes sizi eşinizden çok sahiplenir orda emin olun
fistikli_gaymakli_baklava Ylmzesra bende üni mezunuyum sizin hayatınızı kendi hayatim gibi okudum bende çok denedim malesef çocuk olunca elin ayağın bağlanıo ve sizin aileniz varmış benim ailem yok arkamda duracak kimse yok diye çocuklar için mecburum sizin dediğiniz gibi sindirildim hiçbir şeye ses cikarmiorum umursamıyorum da artık hayatımı heba ettim sizin gibi anlayacağınız çünkü gitsem gidicek yerim yok kadın sığınma evlerinde bir sürü olaylar duydum gitmek istemiorum başka yere gitsem nereye gidicem kendimce birikim yapiorum ben birkaç senedir o cesareti bir daha bulursam gitmek için ama susuorum yani
1dost Ylmzesra Bakıyor diye biliyorum söylersin benim boşanma izin vermiyorlar ölümle ailemle çocuğumla tehtid ediyorlar daha önceki raporların duruyorsa onlarında götür evden bile çıkamıyorum aileme kaçıp gitsem onlara zarar vercekler tek çarem size sığınmak diye söyle mutlaka yardımcı olurlar ora olamazsa Esra Erol la aynı kanaldalar zaten oraya yönlendirir farketmez amaç sana yardım edilmesi bu sefer onların götü tutuşsun bakalım insanın hayatını mahvetmek nasıl olurmuş adiler
Woody Ylmzesra deli deliyi görünce sopasını saklarmis derler. Bu önerim kötü, sacma ve ürkütücü gelebilir ama yok mudur esinizden daha delisi? Eşinizin korkacagi, ona gözdağı verebilecek?
Pikoo Ylmzesra anladığım kadarıyla gerçekten eşinde ciddi bir sorun var evet bazı zamanlar erkekler dönemsel olarak cinsellikten uzak ve isteksiz okabilirler ama sizinki bambaşka bir durum ben öevremdeki bir kaç tecrübeye dayanarak eşinizin eş cinsel olduğu kanatine vardım siz bu tarz birşey hissettinizmi 😔
Ylmzesra Pikoo evet. Hissettim ve eminim gibi birşey. Bı dönem kendisine seç oyuncağı almıştı 😔 inanın utanıyorum içinde bulunduğum durumu anlatmaya bile.
Ylmzesra Pikoo annesinin vücudunu hayal eder annesini başka erkeklerle hayal eder. Rüyasında hep annesiyle ilgili aynı rüyayı gorur. Birkaç adam ve annesi. Ve bundan çok etkilenir. Artık söylemiyor bana anlatmıyor. İşte bazı şeyler anlatıyor sonra yalan söyledim fantaziydi diyor ama ben inanmıyorum bence gerçek. Annesi evde t-shirt ve altta tanga ile eğilerek yer siler kendini ona gösterilmiş felan.
Meri-Meri Ylmzesra okudum hepsini ve cidden sizin adınıza çok üzüldüm . Keşke en baştan ipleri bu kadar onun eline vermeseydiniz ama şimdi ne desek boş geçmişe dönemiyoruz . Lütfen sizde kendinize gelin biraz daha özgüveni olun kendinize karşı güçlü olun ona karşı ve ne olursa olsun bu adamı boşayın. Gerekirse gerekli mercilerden yardım alın kendinizden uzaklaştırın bu adamı daha çok gençsiniz ömrünüzü bu tip adamlarla çürütmeyin.
mamacita Çok üzgünüm. Bir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Sen doğru olan şeyi biliyorsun, o yüzden ben yazmayacagim. Umarım kendin için doğru kararları alıp mutlu bir yaşam sürersin. çok üzgünüm .
Georgina Ylmzesra ben varım:) yani vardım. Benim yaşadıklarımın aynısı annesi fantezileri hariç. Aynı odada uyumama vs hepsi aynı 3 yıl dayandım şimdi boşanıyoruz. Ben de en son şiddette oldu. Öylelikle cesaret edip ayrıldım. O da tehdit ediyordu çocuğu vermem fln die ama eşşek gibi de verdi
Ylmzesra Georgina benim hiç lafta kalmadı. Neler yaptılar neler … Bana birdaha dokunursa hapis cezası var 5 yıl denetimli serbestlik verdi hakim şiddetten dolayı. Ve dokunmuyor. Demekki bilerek dovuyormus.