Ylmzesra merhaba benim eşimde birebir aynı evlendiniğimizden beri her kavgada yatak ayırmaya bayılır tehtid eder merhameti sevgisi ilgisi sadece ailesine yeri geldi dayakta attı sövdüde hemde ailesinin yanında çevremde arkadaş bırakmadı kısıtlamadığı yer kalmadı onsuz dışarı çıkamam hapsolmuş gibiyim dediğiniz gibi napıcam bilmiyorum benimde gözümü çok korkuttu tek korkum kızımı elimden alması ilerde yoksa çoktan boşamıştım
Heba olmuş hayatım...
Merhaba nasılsınız şimdi? İnşallah iyisinizdir Rabbim dertlerinizi alsın inşallah hayatta hep sizin için güzel şeyler olsun. Yüzünüz hep gülsün kızınızla ..
Merhabalar, sizi merak ettim açıkçası. Nasılsınız ?
Ylmzesra hepimiz seni merak ettik. Umarım iyisindir.
Nasılsınız eski postları okurken denk geldiniz ve çok çok üzüldüm… iyimisiniz üzerinden kaç yıl geçmiş ama insllah düzelme olmuştur
Lavanta123 Resmî nikahın yoksa çocuk kanunen zaten annenin, ne olur biraz dişli biraz çirkef olun korkmayın Allah aşkına 😖
Ylmzesra rabbim kolaylık sabır dayanma gücü versin. Rabbim yardımcın olsun. Çok zor gidememekte zor kalamamakta zor. İlk günden yüzünü görmüşsun kocanın neden bir çocuk dünyaya getirdim. Yargılamak için sormuyorum. İstemeden mi oldu? Eğer istediysen o bebeğe yazık günah. Ben yanarım yanarım buna yanarım. Sen bu insandan ayrılıp boşanmazsin hiç de değilse ikinci bir bebek yapma Allah rızası için
Ylmzesra bu sözler bu cümleler beni bile o kadar kırdı ki.. Rabbim yardimcin olsun çocuğunun ve senin yanında olsun. Başka ne diyebilirim bilmiyorum sen ve senin gibi binlerce kadın var babalarından ilgi görmeyen çocuklar var Böyle insanları Allah’ım uzak tutsun bizlerden cesaretini kırmalarına asla izin verme kadın sığınma evine git çocuğunla birlikte bir süre orada yaşa korkunu belli etme ondan güç alıyorlarya zaten güçlü dur sen kadınsın güçlü olmak zorundasın başını dik tut 2 yılda böyle olmuşsun önünde koca bir hayat var geleceğini düşün çiçeğim sen çok değerlisin bir andaval sana öyle yapıyor diye kendini değersiz hissetme sakın.
Çok merak ettim ben de post sahibini..
Ayyy ciğerimmmm