Ylmzesra elindeki telefonla polisi ara ve yardım iste bebeğin daha küçük velayet sende kalır zaten ailenin evine git en ufak bişey de direk polisi ara durma o evde kendine saygısızlık sen kendini pısırık gibi gösterdiğin için bunlarda seni sindiriyor sürekli
Heba olmuş hayatım...
Ylmzesra aynı şeyleri yaşarım extra olarak madde bağımlılığı da vardı öyle böyle ümit ederek ayrılıp barışarak kavga gürültü kırgınlıkla 4 sene oldu nasıl dayandım bilmiyorum aslında beni suçladığı için bir süre sonra kendimi ezik hissederek dayandım ama şuan buna inanmak istemiyorum hep elimden geleni yapmış olmak istediğim için bi sonraki seviyeye izin verdim geriye bakıyorum kocamaaaann bi boşluk kızımı aldım ve evden çıktım boşanma davası açtım kimseye söylemedim bile ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmayacağını bildiğim için çekişmeli açtım ve sadece kızımın velayetini istedim şuan duruşma gününü bekliyorum ve asla onun tahmin ettiği yerde değilim 😊 babamın evine gitmedim abim evini açtı sağolsun tahmin edemez onlara gideceğimi kararlı olursan başarırsın ha belki yazıyı okuyanlar ya boşanmak bir başarımı diyebilirler ama senin benim gibi insanların varlığını yoksayan kişilere karşı güzel bi cevap boşanmak😊 ben sana ben boşandım sende boşan demem ben var olmaya çalışıyorum sende var ol derim sevgilerimle♥️
Cgdem sizde de çocuğa karşı hassasiyeti varmiydi. Çocuğu almak ve bana bırakmamak için yapamayacağı şey olmadığını söylüyor. Fiziksel şiddet de varmiydi sizde de? Neden soruyorum, acaba sadece bizi sindirmek için mi böyle konuşuyorlar yoksa gerçekten dediklerini yapacak potansiyelleri var mı ondan emin olamıyorum. Ölüm tehdidi alıyorum sürekli. En son dedigim şey bir canım var al da sen de kurtul ben de. Gerçekten artık bıktım. 5 yıl denetimli serbestligi olduğu için fiziksel şiddet uygulamıyor neyi bahane edip kaçıp giderim bilmiyorum. Bu defa çok stratejik olmam lazım. İnşallah ben de artık varolmak istiyorum. Özgür olmak istiyorum. Düşünmeden korkmadan konuşmak istiyorum.
- Düzenlendi
Ylmzesra elimde sağlam deliller var dediniz ya. Artık kocanız olacak yaratık kişisiyle iyice yüz göz olmuşsunuz zaten. Önce bu delilleri bi kaç kopyayla iki bilinmeyen yere teslim ettiğinizi, savcılığa da “başıma bir şey gelirse şu kişiler sorumludur ve sebebi de budur” diye dilekçe verdiğinizi söyleyin. Sizin ya da ailenizden birinin başına bişey geldiği takdirde sosyal medya dahil en yakın çevreye duyurulacak şekilde açık ve net bir haliyle teslim ettim diyin. ( o kadar rezalete de katlanamazlar herhalde)
Boşanma davası açın. Süreç belki uzun ve çekişmeli olur. O arada darp raporlarınızı, diğer ensest durumları ve ölüm tehditleri aldığınızı da kullanarak çocuğunuzla yurt dışında yaşama izni için gizliden araştırmalar yapın. Ne zaman çıkar yol bulunur ve yurt dışı sığınma talebiniz kabul olur , o zaman bir avukata boşanmayla ilgili tam vekaletname bırakıp çıkın gidin. Avukat sizin işlerinizi halledecektir. Anne baba olarak bizim evlatlarımıza aynı şekilde yapılsa arkasında dağ gibi dururuz emin olun. Sizinkiler de öyle yapacaklardır.
Emirin_annesi evet bu söylediğinizi yapabilirim. Yani bilmiyorum çok üst perdeden konusuyor. Sanki ne yaparsan yap korkmuyor. Yani benim üstün cikacagimi bildiği birşeyde zaten şiddete basvuruyor.
Ailesine gelince suçlu benmişim gibi davranıyor hepsi.
Dava dilekcem yazdıklarım yüzünden beni suçluyorlar dönüp oğullarına bı kadina nasıl böyle davranışın demiyorlar. Ha bire doldurup gönderiyorlar. Öyle birşey istiyorum ki bir anda değişsin istiyorum hayatımı. Sihirli değnek değmiş gibi. Düşünüyorum da bazen ölüm olsa bugün haberini alsam sanırım mezarını dahi bilmek istemem. Cenazesini dahi kaldirmam. Güç kuvvet istiyorum Allah’tan bu kez başaracağım ama Allah’ın izniyle. Bu kez korkmayacagim.
Ylmzesra seni sindirmelerine izin verme asla. Bunu kaynanana da söylemen lazım. Bir daha doldurup üzerime yollamayın, ben de çirkefleşirim ve her şeyi göze aldım de. Bu yapacağını onlar da bilsinler. Tek çocuğu söz konusu etme ama korkuyormuş gibi de davranma. Ne zaman ki işler yoluna girmedi ve bahsettiğimiz diğer işlerini yoluna koyarsın, harekete geçersiniz korkma hiç sakın. Ben bekarken erkek arkadaşım yan yana çekilmiş olduğumuz fotoğraflarla tehdit etmişti beni. Bizim de aramızda eğitim farkı var tabi. ( eğer olgunluk varsa tamam dersin ama kesinlikle eğitim düzeyinin en azından denk olması şart)Eşimle nişanlıyken onunla iletişime geçti iftira attı, bu fotoğrafları kaynanana kaynına nişanlına bilmem kime gönderirim dedi hiç eyvallah etmedim. Kime ne gönderirsen gönder , beni kabul eden böyle eder etmeyen bana olmamıştır. Bana olmayan kime olursa olsun dedim resti çektim. Beni korkutmak için baba evinin yakınındaki parka gelmiş ordan durum yapıyor ki burdayım ve her an sana bişey yapabilirim. Bi şekilde orda olduğunu bana ulaştırmış , parka gelsin diye mesaj göndermiş benim için. Ki yoksa gerekeni yaparım falan. ( o ara babam kanser hastasıydı ve 3. Evredeydi). Babamı annemi alıp yemeğe gidiyoruz dedim Evden çıkardım . Eşimle nişanlıyken . ona da dedim bana sormak istediğin bişey var mı? Varsa sor yoksa ebediyyen sus. Hiç bişey sormadı.
Emirin_annesi çok güzel gerçekten doğrusu bu. Ben de böyle net bir insandım. Cesur. Ama ya bende anlamıyorum ne oldu bana. Bağlanmış gibiyim sanki kimildayamiyorum. Sesimi bunlara çıkaramıyorum. O kadar kaba ve cahiller ki. O kadar hazır cevaplar ki. Çeneleri hiç düşmüyor oyoe zorba ki seni hiç konusturmuyorlar. Çok değişik insanlar. Bende tam tersi kibar, naif biriyim. Çok saygiliyimdir ve edepliyimdir. Büyüğüme asla saygısızlık etmem, tartışmaya girmem. Böyle büyüdüm. Ama bunlara göre saygılı olmak eziklik. 34 yaşından sonra degisemiyorum. Birkere anasına babasına versem cevabı devamı gelecek ama yapmadığım halde sağlıyorlar üstüme. Bunlarla basedemem diye siniyorum. Ama yapmicam. Soyledikleriniz çok doğru. Bunu 1 kere yaptım gerçekten farklı oldu hatırladım şimdi. Ölümle tehdit edince birgün dedim ki, “ben artık sadece kendimi düşünüyorum ve kendimi senden kurtaracagim” dedim. “Git kimi öldürürsen öldür kimin ölümü kimin elinden nerde ne zaman olacak bu zaten yazılı değişmez ” dedim. “Gel istersen beni de öldür biter tüm çilem ” dedim. “Senden korkmuyorum ve senden kendimi kurtaracagim çocuğumu bile gözden çıkardım ” dedim.
Hatta uzattım dedim ki suya ayaklarımı sokacağım. Yağmurda yürüyeceğim. Yüzüme kar tanesi degsin rüzgar çarpsın istiyorum dedim. Senden kurtuldugumda bol bol bunları yapacağım bu hapishaneden kacacagim dedim.
Sonra baya bı dgisti. Yani aslında evet sanırım rest çekebilmek gerekiyor. Bunları söylediğimde gerçekten artık çok kotu bı psikolojideydim. Çok daha kötüydüm.
Sonra ailemin içine girmeye başladı yeniden işte beni mutlu edecek şeyler yapmaya başladı ama ben çoktan gittim yokum gülüşümu aldı benden. Aynı kararlilikla devam ediyorum. Ve ilk fırsatta bu hapishaneden kacacagim. Yurtdışı doktora konusunu araştırıyorum. Keşke bı imkanım olsa.
- Düzenlendi
Ylmzesra demek ki senin tavrın sandığın kadar önemsiz değil. Aynen öyle yap tekrar. O oyuna gelmem derse oyun olmadığını iyice algılamasına yardımcı ol. Ve kişiliğinden taviz vermeden naifliğini bir nebze olsun sertleştir. Kaynanana da aynı tavrı takın. Yapacak bişey yok bu saatten sonra. Bu arada ben de 35 yaşındayım.
Ylmzesra Çok saygiliyimdir ve edepliyimdir. Büyüğüme asla saygısızlık etmem, tartışmaya girmem. Böyle büyüdüm. Ama bunlara göre saygılı olmak eziklik.
Ama cahile nasıl anlatabilirsin ki “ edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanır” hesabı bu. Ben hani çok konuşmuş olabilirim bu konuda, kusura bakma lütfen. Ama bu postu gördüğümden beri aklımdan çıkmadın.
Emirin_annesi Kaynana kişisi ile görüşmüyoruz. O arkamdan iş çevirip oğlunu doldurmakta meşgul benimle karşı karşıya gelmiyor. Ha birde yeni gelin almakla meşgul. Ben beklemedeyim yaptığını çektiği günleri gorurmuyum bilmem o kadar kalmayacağım ama birbirlerine dussunler istiyorum. Öyle ki ne benle uğraşacak ne çocuğuma saracak vakit bulamasinlar.
Emirin_annesi estağfurullah ne kusuru. Bunun bile beni ne derece motive ettiğini bilseniz …
O kadar yalnızım ki…
Allah razı olsun.
- Düzenlendi
Ylmzesra
inanır mısın bilmiyorum ama içli içli okudum. Resmen aynı şeyleri yaşamışız . Öyle zor bir durum ki bu. Rabbim düşman başına yaşatmasın. 2 yıl evli kaldım bende . Şuan boşanma aşamasındayım ve inan bana yaşadığımı hissettim.
Evliliğim içerisinde hamileliğimde 2 kere aldatıldım hemde eşimin babasının 2. Eşiyle. Karnım burnumda yüzleşmeye gittim. Dayak yedim. Şiddet gördüm. Aynı şehirde yaşayan arkadaşım vardı görüşemedim. Yatak konusu olduğunda hep iyiydi ama sonrası işini görene kadar oluyordu ve hissettiğini hissediyordum. Öyle zor bir süreçti ki .. atlattım mı tabikii hayır. Resmen üstümde travma kaldı. Dışarı çıkartmaz, çıkarmazdı. Bir plan yapalım derdim . Yapmazdı. Cebinde ben hamileyken param yok derdi . Bir kaç akşam hamile halimle aç yattığımı bilirim. Bana gelince yoktu ama o kadına herşeyi almış. Geçmişte evliliğimin bozulmasına sebep büyüdür vs konuları oldu onlar bile sanırım yalandı. Çünkü karakter yoksunuymuş. En son boşanma durumuna geldik ailemin yanına geldim. Ve emin adımla yürüdüğüm bu yolda kaybettiğim 2 yılımı geri kazanmaya çalışıyorum. Resmen evlilik yaşamamışım. Arkadaşlarımla oturup şuan konuşuyoruz mesela. Bana dedikleri “Sen evlilik yaşamamışsın Melek, bu ne böyle?” Diyorlar. Gerçekten de öyle .. verilmiş sadakam varmış ki canıma bişey yapmadan belki de kurtuldum . Herşeyden önce sen bir annesin ve çok güçlüsün bunu unutma. Aileni karşına al gerekirse herşeyi anlat. İnan bana AİLENDEN BAŞKASI KOL KANAT OLMUYOR sana. Ailen arkandaysa arkana bile bakma. Rabbim Gönül ferahlığı versin. Seninle yanyana olup öyle çok sarılmak istedim ki şuan .. 🥺
Lavanta123 hem resmi nikah yok hemde oğlunla nasıl tehdit edebilir. Devlet resmen babası olmayan birine nasıl verecekmiş çocuğu?
Emirin_annesi aynı şekilde benim de hiç aklımdan çıkmıyorsunuz, sürekli dua ediyorum siz ve çocuğunuz için. Allah gönlünüzü ferahlatsin, en hayırlı kapıları açsın inşallah.
Ylmzesra benim evliliğimi sürdürürken tek hassasiyetim kızımdı ve ona bunu fazlasıyla belli ettim benim zaafım olduğunu bildiği için hep onunla tehdit etti ama böyle insanlar polis hakim karşısında çıt diyemiyo delilim var diyorsun korkularından kurtul yapacak adam yapıyo zaten tehditlerine boyun eğme ama diklenmede bizde fiziksel şiddette vardı ama o bana vurduğu için bile ben suçlu oldum yoksa o çok üzülüyomuş kadına el kaldırmayacak kadar delikanlıymış darp raporuda almıştım insan hazmedemiyor ailene karşı tehditlerinide önemseme kendilerini bu denli seven insanlar öyle işleri göze alamaz gerekirse canım cicim de zekice plan yap çık ondanda bişey talep etme sadece velayet al
Ylmzesra sanki kendimi gördüm yazdıklarında
Ylmzesra benim kocam da sizinkini andırıyor sanki bana da hiç değer vermez benim de bir çocuğum var biz de severek evlendik ama onu tanıyamıyorum biz hiç ayrı yatmadık küs olsak dahi ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor biz de aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz sohbet muhabbet yok TV baksa bakmıyor çay getireyim diyorum yok diyor ya dışarı çıkıyor ya yoruldum uyuycam diyor beni evden dışarı çıkarmaz Bi yere gitmemi istemez o zaman birlikte şuraya gidelim diyorum bu seferde hep gezmek isteyen para harcamak isteyen Bi kadın oluyorum ben uğraşıyorum düzelsin diye ama o bunları yapıor benim kocamın da sizinkinden Bi farkı yokmuş ailesi de daha aklına giriyor gel burda oturun falan gibisinden bu da gelip benle tartışıyor anlayacağın hiç iyi değil durum vahim