Akşam arkadaşımın doğum gününü kutlucaz alcaz bir şey bulamadım güzel bir çiçek yaptırsam mı. Tahminimce evlendiginden beri eşi hiç çiçek almadı acaba mutlu olur mu saçma mi olur ?

Birgariphanci daha sonra da bakabileceği bir çiçek olabilir, hem sizin de anınız kalır. Ama çiçek buketi olacaksa bana biraz gereksiz geldi. Karar sizin tabi.

arman inanki tablo saat falan alsam bir köşede durur. Evi kargo dolu usendigi için açıp kullanmıyor çok da sevdiğim bir arkadaşım ama alıp bir kenara atmasını istemiyorum. Çiçek almayali uzun zaman olmuştur belki mutlu olur diye düşündüm ama bilmiyorum

Kuzulkurt çok güzeller ama bölgeye aynı gün teslimat yokmuş ayrıca bunu alsam 2 güne kırıldı der eminim 😃

Birgariphanci kaktüs al 😂😂 bizim buraya varmış o yüzden gönderimistim 🙈
        Çiçek güzel olur bence tereddüt etme ama çiçeğin yanına küçük bir hediye daha alabilirsin veya çiçek sepetinden terraryumlarda güzel ☺️

Birgariphanci eğer çiçek seven ve bakan biriyse bence güzel bir hediye olur. Ben çiçek bakmayı çok seven arkadaşlarıma genelde hediye bulamazsam canlı çiçek alıyorum. Orkide olabilir eğer bakabilirse ya da barış çiçek veya deve tabanı