Gizemlikiz53 Gamzenurdemirdas 😄😄 kayınpeder sağlam olsa ne olacak ki üstünüz giyinikti 😄😄 gözden düşerdim sadece olan o olurdu
Ozzy Neyinnesi Offf 🙈 Viyana’da otelde, kapıyı kilitlememişiz, ve o ses, ‘tık tık, housekeeping, şrak (kapı açılır), oops, sorry’ Büyük ihtimalle aynadan gördü bizi, yani öyle umuyoruz ama tabi bir şey değişmiyor, aynadaki de bizdik sonuçta 😅 🙈🙈
Yokdahanelerrr Ozzy böyle şeyler okuyunca married geliyor aklıma. Ah eski uzman hemşire yeni muhendis zengin elit karı
Uykulupingue Neyinnesi nişanlıyken eşim beni kucağına aldı giyiniktik tabi dur dememe kalmadan kayınvalidem kapı aralığından geçerken baktı 😦 çok utanmıştım eşim utanmadı 😂 amma evlendikten sonra kayınvalidem de kalsak asla yanaşmaz utanır 😂
2bebelianakurt dramaqueencnm hala mı nasıl izin veriyorsun valla ben evde cinnet geciririm yan yana geldiler mi göz göze geldiler mi diye düşünürken kendimi yer bitiririm
dramaqueencnm 2bebelianakurt eşin pilot eski sevgilisi de hostes evet hala aynı ekipte çalışıyorlar izin vermem gereken bir durum olduğunu düşünmüyorum aklı onda olsa benimle evlenmezdi
Tugce1 Yeni evliydik kayın validemin üst katında oturuyoruz biz hava çok sıcaktı banyodaydık kapiyi kapatmamistik anahtarida kapının üstünde unutmuş eşim kayın validen de börek yapmış onu getirmiş kapı çalınca sesten duymamışıź eşimde o sırada oral yapiyodu ben havalarda uçuyorum inlemeler falan pat diye içeri girmiş bide ne görsün karşısında kabak gibi biz kadıncağız bayilcakdi neredeyse ne yapacağını şaşırdı 1 hafta yüz yüze gelmedik🤣🤣 ah ah ne ateşli günlerdi be şimdi bebek sallıyorum sabaha kadar 🤯😁😁😁
Tugce1 Edo hahahah belki hoşuna gitmiştir kız 😁😁😁😁 eşimle çok utanmistik ama ya şimdi kapıyı elli kere kilitliyoruz o günden beri travma kaldı bizde 😃😃
Tugce1 Gizemlikiz53 kapıyı calmista biz duymamışız ama huyudur pat diye girer öyle oğlumun evi der 🤷♀️
[silindi] Tugce1 oğlumun evi He biz neyiz allah allah şakayla karışık eşimin babasi ben size gelsem 1 hafta kalsam olurmu oğlum ben bıktım bunlardan dedi kaynana da gidersen daha dönme dedi tabi gülerek falan konuşuluyor bende tık yok tabii bende bizim ev otel veya huzur evi değil oğlunuz tek yaşamıyor rahat edilecekse ben kendi düzenimi bozamam dedim beni sevmezler zaten pek çünkü ciddi yapım var onlar gülerken benim bu sözü söyledim hepsinin yüzü karış kadar bende güldüm 🤣🤣
[silindi] Sevde_20 anam kapının kilidi yokmu kayananda insan kapıyı tıklar bu ne terbiyesizlik ya ne olursa olsun kapı çalınır hahahahahahahhaah kadin da artık vurmadan girmemeyi öğrenmiştir sizden artık 🤣
Sevde_20 [silindi] yok hayatım yeminle dün gece gelmiş alarm soruyo kocama sehur için tamda iş üstünde iken benden size tavsiye beraber yaşamayı asla kavul etmeyin berbat bişey bilerek yapmadı ama olmuyor çok zor