dramaqueencnm Neyinnesi ofiste eşimin odasında sevişirken eski sevgilisi gelmişti girdiği gibi geri çıktı🙄
Gizemlikiz53 Neyinnesi nişanlıyken kaynanamlara gitmiştim oturuyorduk öyle kaynanam dedi nişanlının yanına git diye neyse sonra kocam uyuyordu işte içerde gittim yanına yattım oda üstüme çıkmak istedi elbiseliydik ama sonra kapı açıldı babası girmişti odaya neyseki kayınpeder aizheimer hastası 😄😄
Pink-pink2 Neyinnesi öyle yakalanma değilde nişanlıylen eşimin iş yerinde fıtıfıtı muhabbetindeyken arkadaşı geldi kapıyı zorluyor 😂 benimkini aradı orda değilim dedi arkadaşıda nasıl değilsin la anahtar arkada arkadan kitlenmiş kapı dedi 🙈 benimki tuvaletteyim ondan diye kıvırdı sonra saklandım arkadaşı gidince çıkmıştım 😂
Sevde_20 Neyinnesi ben kaçarak evlendim ilk geldiğimin gecesi eşimle odada yiyişiyoduk kaynanamlarin odasında hasretlik artık napalim ateşliyiz kaynanam geldi ışığı yaktı benim yanaklar kızardı eşimin sakalından battı tabii nasıl utandık ama ertesi gün gerdeğe girdik tabii anladılar 🙈🙈
Dedikoducu22 İlk evlendigimiz zamanlardı kaynanamlarla yaşarken misafirleri gelmişti eşimin amcası ve karısı adam gece odayı tuvalet zannedip dalmıştı sonra eşim seslendi gitti adam karanlıktı oda 😂
[silindi] Sevde_20 anam kapının kilidi yokmu kayananda insan kapıyı tıklar bu ne terbiyesizlik ya ne olursa olsun kapı çalınır hahahahahahahhaah kadin da artık vurmadan girmemeyi öğrenmiştir sizden artık 🤣
Gizemlikiz53 Gamzenurdemirdas 😄😄 kayınpeder sağlam olsa ne olacak ki üstünüz giyinikti 😄😄 gözden düşerdim sadece olan o olurdu
Ozzy Neyinnesi Offf 🙈 Viyana’da otelde, kapıyı kilitlememişiz, ve o ses, ‘tık tık, housekeeping, şrak (kapı açılır), oops, sorry’ Büyük ihtimalle aynadan gördü bizi, yani öyle umuyoruz ama tabi bir şey değişmiyor, aynadaki de bizdik sonuçta 😅 🙈🙈
Yokdahanelerrr Ozzy böyle şeyler okuyunca married geliyor aklıma. Ah eski uzman hemşire yeni muhendis zengin elit karı
Uykulupingue Neyinnesi nişanlıyken eşim beni kucağına aldı giyiniktik tabi dur dememe kalmadan kayınvalidem kapı aralığından geçerken baktı 😦 çok utanmıştım eşim utanmadı 😂 amma evlendikten sonra kayınvalidem de kalsak asla yanaşmaz utanır 😂
2bebelianakurt dramaqueencnm hala mı nasıl izin veriyorsun valla ben evde cinnet geciririm yan yana geldiler mi göz göze geldiler mi diye düşünürken kendimi yer bitiririm