Tugce1 Gizemlikiz53 kayinvalidelerin geneli öyle değilmi ama? benim eşim evin en küçükleri ve kayinvalidem hep der o benim bebeğim diye hala büyüdüğünü kabullenemez 💆♀️
dramaqueencnm 2bebelianakurt eşin pilot eski sevgilisi de hostes evet hala aynı ekipte çalışıyorlar izin vermem gereken bir durum olduğunu düşünmüyorum aklı onda olsa benimle evlenmezdi
leyloshumos Gecen yaz eşimle is üstündeyjen görümcemle esi gelmişti kapi caldi esim ben bu halde inemem üzerine bir seyler geçir in dedi indim bana garip garip baktilar bir de bakarım ki elbiseyi ters giymişim boynum kıpkırmızı sonra iceri girmediler tabii
Queen_Mommm Neyinnesi yeni evliydik ben kaçarak evlendim daha ev falan tutmamıştık kayınvalidemde kalıyoruz e tabi gece boş dururmuyuz 🤣 kayınvalidemin evi 2 odalı minicik ev eski kapılar karşılıklı 2 adım odalarimiz gece sesleri duymuş heralde ses olmasın diye duşta alamadık sabah uyandım geldi bana diyoki işte abdestsiz gezme sakın öyle yemek yapma şunu bunu yapma falan ay insan utanır ya 😂🤦🏼♀️
Lagosiyawo Neyinnesi yani ilişkiye girerken değilde annemlerdeyken mutfakta sağolsun kocam dayanamadı öpüyodu tam beni annem gördü görmezden geldi çıktı çok utanmıştım 🤭
Adsizbayan Lagosiyawo ne ne bı dakika anlamadm married olayı ne yalan mıymış anlattiklari açıklar msn canım uzun zamandır girmiyordum
Queen_Mommm Sakinolmelis kız zaten duşakabin odanın içinde düşün odanın içinde sadece duşakabin var banyo olarak lambayı açsam olmaz yani kapının kilidi bile yok 😂 gündüz alacaktım almama kalmadan geldi yapıştırdı lafı 😂