Sedaa al mutlaka ,gerçekten iyi geliyor ,ister hipertiroid olsun ister hipotiroid . Hepsini dengeliyor .

Nietzsche ibrahim saracoglunu dinledim de, yoğurt otu felanda diyor, sen sadece dereotu mu yedin 😅

Nietzsche anladım canım teşekkür ederim, ☺ ama hemen etkisini göstermiyor galiba. Düzenli kullanmak gerekiyor

Sedaa evet düzenli kullanmak gerekiyor ama ben öyle uzun bir zaman kullanmadım, max 20 gün 1 ay falandır . Normale döndü benim. Arada kontrole giderim ,daha sorun çıkmadı şükür

Nietzsche 1 ayda normale döndüyse iyi 😊 inşallah anneminde normale döner. 1 aydır cok kötü kadın, yerdeki halıyı bile kaldiramiyor yani. Bu hafta kız kardeşimle gidip annemde kalacaz. Hemde evini dip köşe temizlicez iyice.

Sedaa iyi yaparsınız gitmekle , nasıl yükseldiyse yazık kadın hiçbir şey yapamaz ,normaldir. Ben çay bardağını tutamıyordum . Berbat bir hastalık

Sedaa ayyy inşaallah bana yazar mısınız Rabbim şifasını dereotuna saklamistir inşaallah . İbrahim saracoglunu dinleyin o nasıl kullanılacağını söylüyor ben eksik demiş olabilirim

1tatlihuzur dinledim canım, ama yoğurt otu felan da birseyler sayıyor adam 😅 şimdilik dereotuyla başladik, dün başladi daha yemeye, ben burdayim diye anneme dedeotunu yedin mi diye hatırlatiyorum hep, ben deyince yiyor, yoksa aklına gelmez 😂 ben gidince de inşallah devam ettirir.
                Ya birde annem guatr ilaçlarını düzensiz içiyormuş, ondan ilaçların hic faydası olmuyormuş. Doktor saat belirlemiş en son gittiginde, şimdi hergun aynı saatte içince tansiyonu çıkmıyor. Birde aksam 9 dan sonra birsey yeme demiş anneme doktor. Dün gece saat 11 debir lokma tatlı yedi, canı çekmiş, hemen başım dönmeye başladi dedi, 🤦‍♀️ tansiyonu çıkacaktı yine ,hemen limon yalattim yedirdim, kendine geldi annem.

Sedaa ya annenize söyleyin düzenli alsın ki şifa görsun. İnşaallah Benim dinlediğimde bı dere otu vardı çok videosu var o konuda belki denk gelmedik

1tatlihuzur düzenli alıyor canım artik ilclarinı, cok teşekkür ederim tekrar🙏😊