Betybety benimkiler çok küçük ama ben 90 giyorum ki büyük gözüksünler diye tabi meme içine oturmiyinca oda küçük gözüküyor
Göğüs büyütme
Ametist küçük göğsün gözünü seveyim evlenirken 90 şuanda 95 beden olan göğüslerimden çok şikayetçiyim südyene sığmıyorlar arkadaş etleri hep fışkırıyor dışarı çok şikayetciyim ama eşimin hoşuna gider oda ayrı tabi 🙈🙈🙈
Panda kız bana da anlat 75 bile dolmuyor 😂🤦🏻♀️
Birumut Capkinkedi Cicikiz kizlar krem hakkinda bilmek istiyorsaniz ozele yazin anlaticam sik sik giremiyorum isimden dolayi ozelden yazsaniz bana rahatca geri donus bildiricem size
Panda bende yazdım
Ametist estetik ameliyat hariç başka bi yöntem yok malesef krem bilmem ne hikaye hepsi
Ewet bende bı ılac buldum cok modaydı teyzem aldı kullndı bı boka yaramadı doktorada gttı htta bunun bı yolu varmı dıye doktor sadece kılo alırsa bı tıkdaha buyur demıs vucuttakı yag oranı artıyo dıye oda cok az far eder anca estetık dedı doktor
Matruskaa krem yag masaj falan gerçekten hic bir ise yaramiyor sadece para tuzagi bosuna almayın. Maalesef estetikten baska hic bir cozumu yok. Kilo aldim buyumedi hamile kaldm buyumedi en sonunda yaptirdim
Matruskaa valla hic korkmadim okadar pskolojim bozulmustu artik. Simdi diyorum keske imkanım olsaymista cok daha önce yaptirsaymisim
Mavisim20 Cocukları bıraz büyütüp benımde yaptırma şeyı var aklımda ama korkumda var yanı. Nasıl bir süreç yanı ıllakı acısı oluyırdur. Degısık ya ıcınde plastık oarcalar oldugunu bılmek ama işte sonuc cok ıyı oluyor lu göğüslerın yercekımıne yenık düşüp birinin saga bırının sola bakmasına uyuz oluyorum. Ne kadar yaptrdn sen buyukluk olarak