Hayirlisibegulum Etipetito merhabalar bildiğim kadarıyla 10 günden sonrası oruçta tutabilirsiniz namazda kılabilirsiniz. 10 gün sonrası kusur sayılıyor. Spiral düzensizlik yapıyor bi kaç ay sanırım
Etipetito @“Hayirlisibegulum”#p616585benim ki düzenli bir düzensizlik oldu galiba ya 🤭 Orucumu tutabilirim yani öyle mi 😊
Etipetito Eskobar evet yapıyor canım ilişkiden sonra lekelenme fln yapiyo diyorlar am benim ki 4 ay oldu takalı ilk kez lekelenme yapıyor ilişkiden sonra
birolumcicegi Etipetito Spiral takıldıktan sonra ilk aylar çok kanama oluyor adet düzensizleşiyor. Ara ara kanamalar olabiliyor. Bence normal.
Etipetito birolumcicegi 4 ay oldu takalı ilk kez ilişkiden sonra kanama oldu bende Bide bende tek düzensizliği adetimin 7 değil de 10 gün sürmesi oldu🤔
birolumcicegi Etipetito O da normal. Ben yazın taktırdım. Normalde 6-7 gğn oluyordu şimdi 3-4 gün azar azar oluyorum. Ama ilk aylarda 10 gün sürüyordu benimki de. Eğer aşırı oluyorsa kanama doktorunuza görünün yine de kaymış olma ihtimali olabilir.